28 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κιμ Καρντάσιαν ξεπέρασε τον εαυτό της: Ολόγυμνη μόνο με γκλίτερ διαφημίζει τα καλλυντικά της

Η 37χρονη Κιμ Καρντάσιαν ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι της διασημότητας. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά της και να κερδίσει όλο και περισσότερα χρήματα.

Κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος και να χτίσει μια αυτοκρατορία, απλά με το branding του εαυτού της.

Το Forbes αναφέρει ότι τα κέρδη της συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Το 2016 η διάσημη τηλεπερσόνα έβγαλε 51 εκατομμύρια δολάρια, με το 40% από τα έσοδά της να προέρχεται από την εξαιρετικά δημοφιλή εφαρμογή της για κινητά, το παιχνίδι «Kim Kardashian: Hollywood».

Σήμερα, το φαινόμενο Καρντάσιαν θέλει να εξαπλωθεί και στον χώρο των cosmetics. H επιχειρηματίας Κιμ, που είναι γνωστή για τις γνώσεις της στο μακιγιάζ, μόλις ξεκίνησε το πρώτο της εγχείρημα στον χώρο της ομορφιάς με την σειρά KKW Beauty.

Και φυσικά αποφάσισε να διαφημίσει τα καλλυντικά της με τον πιο αισθησιακό τρόπο βάζοντας γκλίτερ σε όλο το γυμνό σώμα της.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:


Δείτε το βίντεο:



Θυμίζουμε ότι τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ομορφιάς τα έκανε τον Απρίλιο, καθώς συνεργάστηκε με την εταιρεία Kylie Cosmetics, που έχει ιδρύσει η μικρότερη αδελφή της Κάιλι Τζένερ και είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένη, κυκλοφορώντας το σετ με κραγιόν KKW.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε λίγα λεπτά πωλήθηκαν 300.000 πακέτα των 45 δολαρίων το καθένα, αποφέροντας κέρδη της τάξης των 13,5 εκατ. δολαρίων.