25 Νοεμβρίου 2017

Η Περιστέρα Μπαζιάνα σε αποστολή στη Χαβάη

Η σύζυγος του πρωθυπουργού για νέες ακαδηµαϊκές επαφές, αυτή τη φορά στο εξωτικό νησί του Ειρηνικού

Η Χαβάη, και συγκεκριµένα η Χονολουλού, έχει ταυτιστεί στη συλλογική συνείδηση µε το ατελείωτο καλοκαίρι, τις τροπικές παραλίες και τις εξωτικές απολαύσεις µε φόντο ροµαντικά ηλιοβασιλέµατα κάτω από φοινικόδεντρα.

Κι όµως, η Μπέτυ Μπαζιάνα αποδεικνύει ότι η Χαβάη µπορεί να αποτελέσει και προορισµό ακαδηµαϊκού ενδιαφέροντος. Λίγες ηµέρες αφότου µπει το 2018, η σύζυγος του πρωθυπουργού θα αναχωρήσει από την Αθήνα για τα νησιά στην καρδιά του Ειρηνικού Ωκεανού και ο λόγος για το υπερατλαντικό ταξίδι της δεν είναι για να συνοδεύσει τον Αλ. Τσίπρα σε κάποιο από τα ταξίδια που πραγµατοποιεί ως πρωθυπουργός.

Αντίθετα, σχετίζεται µε την ακαδηµαϊκή ιδιότητά της, καθώς θα παραστεί στο συνέδριο που διοργανώνει το Συµβούλιο Τηλεπικοινωνιών του Ειρηνικού (Pacific Telecommunications Council), µε αφορµή τον εορτασµό των 40 ετών λειτουργίας του, ως διδάκτωρ ηλεκτρολόγος µηχανικός και µηχανικός υπολογιστών του ΕΜΠ, αλλά και ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό στο Τµήµα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστηµίου ∆υτικής Μακεδονίας και στο Τµήµα Πληροφορικής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/peristera-mpaziana-se-apostoli-sti-chavai