24 Νοεμβρίου 2017

Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από γυναίκα μετά από καβγά στο δρόμο

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που μια 39χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία να πέφτει νεκρή μετά από αλλεπάλληλες μαχαιριές που δέχθηκε από άλλη γυναίκα οδηγό μετά από καβγά που είχαν στη μέση του δρόμου.

Όπως φαίνεται στις εικόνες η άλλη γυναίκα, η οποία όπως προέκυψε ονομάζεται Islay Cristina Pereira de Sousa, είχε στα χέρια της μια λεπίδα με την οποία μάλιστα χάραξε και το αυτοκίνητο της Motta.

Μετά την κίνηση αυτή η Motta εξοργίστηκε και άρχισε να χτυπάει την de Sousa όταν ξαφνικά έκανε ένα βήμα πίσω πιάνοντας το στήθος της. Στη συνέχεια μπαίνει στο αυτοκίνητό της ενώ η αντίπαλός της έχει σκύψει στο έδαφος για να μαζέψει τα πράγματα που έπεσαν από την τσάντα της.
Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Motta καταρρέει πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου της μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της.

Ο σύζυγος της Motta δήλωσε ότι όλα ξεκίνησν όταν η σύζυγός του παραβίασε έναν ερυθρό σηματοδότη. «Η άλλη γυναίκα την απείλησε ότι θα τη χτυπήσει και η σύζυγός μου κατέβασε το παράθυρο για να τη ρωτήσει αν είναι τρελή. Τότε η άλλη γυναίκα ξεκίνησε να την καταδιώκει και τελικά είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη» περιέγραψε τι συνέβη ο σύζυγος της Motta.