29 Νοεμβρίου 2017

Λοβέρδος: Ολοι στο ΚΥΣΕΑ γνώριζαν για τον Παπαδόπουλο -Ολα τα έγγραφα

Την εισήγηση του Πάνου Καμμένου στο ΚΥΣΕΑ του Μαρτίου του 2017 που αποφάσισε την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ εξήγησε πως ,από αυτή την εισήγηση ,μαζί με τη συμφωνία που τη συνόδευε με ημερομηνία 23/2 /2017 και την οποία ο Υπουργός Αμυνας κατέθεσε μόνος του στη Βουλή στην προχθεσινή συζήτηση , προκύπτει ότι όλοι οι υπουργοί που συμμετέχουν στο ΚΥΣΕΑ άρα και ο κ.Κοτζιάς ήξεραν τα πάντα για την συμφωνία Καμμένου και τη συμμετοχή σε αυτή της εταιρίας του κ. Παπαδόπουλου.

Μάλιστα ο κ. Λοβερδος ανέφερε ότι έτσι εξηγούνται και οι απειλές του κ.Κουτζια για φυλάκιση όσων να δώσουν στην δημοσιότητα τα απόρρητα έγγραφα , διότι όπως τόνισε δεν ήθελε να φανεί ότι ο ίδιος γνώριζε τα πάντα για τη συμφωνία και την συμμετοχή σε αυτή του Παπαδόπουλου.

Ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ακόμα ότι μετά τη συζήτηση στη Βουλή πήγε στο Υπουργείο Εξωτερικών να δει τα έγγραφα που παρουσίασε ο πρωθυπουργός στη Βουλή αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό

«Ο πρωθυπουργός την Δευτέρα είπε ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία που κατέθεσε προφορικά και κάλεσε τους προέδρους των κομμάτων να πάνε στο υπουργείο Εξωτερικών, για να τα δουν. Μου ζήτησε η κυρία Γεννηματά να πάω εκ μέρους της και να τα δω. Πήγα και ένας υπάλληλος από το διπλωματικό γραφείο του υπουργού μου είπε ότι δεν είχε ενημέρωση και εντολή. Διαμαρτυρήθηκα και εισέπραξα την απαράδεκτη κριτική από τον κ. Κοτζιά. Δεν έκανα κάτι παραπάνω από αυτά που είπε ο πρωθυπουργός».

Η εισήγηση του Καμμένου στο ΚΥΣΕΑ

Η συμφωνία που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στο ΚΥΣΕΑ