26 Νοεμβρίου 2017

Η μάχη ενός τανκ με ένα τρομο-φορτηγό του ΙΚ - Σοκαριστικό Βίντεο

Οι ιρακινές δυνάμεις της σιιτικής πολιτοφυλακής δημοσίευσαν ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει ένα τανκ τη στιγμή που προσπαθεί να σταματήσει ένα τρομο-φορτηγό του Ισλαμικού Κράτους γεμάτο εκρηκτικά...Το βίντεο κατέγραψε ένα drone και απαθανατίζει των ώρα που οι μαχητές της σιτικής πολιτοφυλακής προσπαθούν ανέλπιδα να σταματήσουν το όχημα των τρομοκρατών με πυρά...


Σε ανύποπτο χρόνο το όχημα φτάνει κοντά στους μαχητές και εκρήγνυται. Η έκρηξη είναι τόσο μεγάλη που τα αποκαΐδια πέφτουν πάνω στο τανκ και σε ένα άλλο στρατιωτικό όχημα  που συνοδεύει το τανκ ενώ παραλίγο να φτάσουν  σε έναν αξιωματικό που βρισκόταν κοντά.

Στη Συρία και στο Ιράκ τα οχήματα και τα όπλα που κατασκευάζονται από τους τους τρομοκράτες είναι πάρα πολύ επικίνδυνα αναφέρει το sputniknews.com. Υπάρχουν οχήματα ειδικά κατασκευασμένα από τους τζιχαντιστές μόνο για να σκοτώνουν όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται σε μια επίθεση. Είναι γνωστά ως “Jihadimobile”.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν και στρατιωτικά οχήματα όπως φορτηγά μεταξύ λόγω της ανθεκτικότητας τους μεταξύ άλλων για την κατασκεύη αυτών των “τρομοοχημάτων” αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Το σοκαριστικό βίντεο