29 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΤΣΙΠΡΑ! Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠ' ΤΗ ΣΕΓΚΕΝ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Μετά την Γερμανία και η Ιταλία ελέγχει τους επιβάτες από Ελλάδα

Το γερμανικό παράδειγμα της επιβολής «καραντίνας» στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα φαίνεται να επεκτείνεται σταδιακά και σε άλλες χώρες της Σένγκεν, καθώς αστυνομικές αρχές σε αεροδρόμια της Ιταλίας περνούν από εξονυχιστικούς ελέγχους τους Έλληνες πολίτες τους οποίος χαρακτηρίζουν ως επιβάτες «ευαίσθητων πτήσεων.


Η ανικανότητα, η αδιαφορία και ενδεχομένως οι πολιτικές σκοπιμότητες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ. ΕΛ και ο πλημμελής έλεγχος των εξωτερικών και, κυρίως, των εσωτερικών συνόρων του χώρου Σένγκεν που ανάγκασαν τη Γερμανία να υποβιβάσει την Ελλάδα στην τρίτη κατηγορία της Σένγκεν, δεν σταμάτησε μόνο στην Ομοσπονδία αλλά αντίθετα επεκτείνεται και στην Ιταλία.




Παρά την «αγανάκτηση» της ελληνικής κυβέρνησης που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του protothema.gr και του «ΘΕΜΑτος» για την «καραντίνα» που επέβαλαν οι γερμανικές αρχές στην Ελλάδα, υπό τον φόβο εισόδου παράτυπων και παράνομων μεταναστών με πλαστές ταυτότητες από την χώρα μας και την επικοινωνιακή διαχείριση της πλήρους διοικητικής ανεπάρκειας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ. ΕΛ, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι των επιβατών από την Ελλάδα αποτελούν πραγματικότητα και στην γειτονική Ιταλία.

Πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και παράτυποι μετανάστες μετατρέπουν και επισήμως την Ελλάδα σε «ευαίσθητη χώρα» 

Σύμφωνα με πλήρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, οι επιβάτες πρωινής πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο-Όριο αλ Σέριο, το οποίο βρίσκεται 45 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Μιλάνο, υπέστησαν όχι απλώς εξευτελιστικούς ελέγχους ταξιδιωτικών εγγράφων, αλλά χαρακτηρίστηκαν από τις ιταλικές αρχές ως επιβάτες «ευαίσθητων πτήσεων». Επιβάτες που ενδεχομένως κατέχουν είτε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, είτε μεταφέρουν ναρκωτικά.

Έξι άνδρες της ιταλικής αστυνομίας «σάρωσαν» τους επιβάτες της πτήσης από την Ελλάδα, ενώ όταν κάποιοι εξ αυτών ζήτησαν διευκρινήσεις για την τυπική κατάργηση της ελεύθερης κυκλοφορίας τους εντός του χώρου Σένγκεν, έλαβαν ως απάντηση ότι «οι έλεγχοι γίνονται μόνο σε ευαίσθητες πτήσεις για τον εντοπισμό πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και ναρκωτικών».

Οι άνδρες της ιταλικής αστυνομίας αφού ήλεγξαν τα έγγραφα όλων των επιβατών προχώρησαν σε αυστηρότερους ελέγχους σε «σκουρόχρωμους» επιβάτες...

Βασίλης Δαλιάνης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ