25 Νοεμβρίου 2017

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών κατοίκων της Μάνδρας ο Ολυμπιακός -Επίσκεψη του Β. Μαρινάκη [εικόνες & βίντεο]

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει καθημερινά την προσφορά του στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής.

Σήμερα, μάλιστα, επικεφαλής της αποστολής που βρέθηκε στην περιοχή ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος... συνομίλησε με κατοίκους αλλά και τη δήμαρχο εκφράζοντας τη θλίψη του για ό,τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες αλλά και την στήριξή του. 



«Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια, ούτε ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας αυτό που έχει γίνει στην πόλη. Εμάς, αυτό που μας ενδιαφέρει και το κάναμε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει κανέναν, ήταν να έρθουμε και να βοηθήσουμε», ανέφερε.



Και συνέχισε: «Συζήτησα με την κα δήμαρχο και είδα ότι οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω. Οι εντολές στους ανθρώπους τους δικούς μας, είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται και όχι μόνο αυτοί που είναι εδώ, αλλά και τα συνεργεία τα οποία έχουμε φέρουμε εδώ να κάνουν δουλειά. Δεν χρειάζεται να λέμε. Το θέμα είναι να κάνουμε έργα και ο κόσμος να σταματήσει να υποφέρει. Αυτό. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες οι οποίες δεν χρειάζεται να τις συζητάμε. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Σας λέω λοιπόν ότι εμείς για άλλη μια φορά θα το πράξουμε. Ό,τι συζητάμε και ό,τι υποσχόμαστε το πράττουμε. Τίποτα παραπάνω. Πείτε μας συγκεκριμένα πράγματα και θα σας βοηθήσουμε. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε με την καρδιά μας. Ζητούμενο είναι να λειτουργήσει η πόλη και να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία. Θα κάνουμε έργα, όχι λόγια. Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσετε... Το σχολείο... ρούχα, ό,τι μας ζητήσετε. Έχω δώσει οδηγίες», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Η δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη ανέφερε: «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Είσαστε ο πρώτος που σταθήκατε στο πλευρό μας. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Οι υποδομές είναι κατεστραμμένες. Δεν υπάρχει τίποτε».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και τις άμεσε ανάγκες που υπάρχουν, ενώ είχε και συνομιλίες με κατοίκους.