28 Νοεμβρίου 2017

Μαρτυρία τοξικομανούς για το Πεδίον του Αρεως: Βιασμοί, μαχαιρώματα και Πακιστανοί που πουλάνε ναρκωτικά [βίντεο]

«Εμπόριο ναρκωτικών, βιασμοί, μαχαιρώματα. Το Πεδίον του Αρεως δεν είναι άβατο, απλώς κάνουν τα στραβά μάτια».

Με αυτές τις λέξεις περιγράφει τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Αρεως ένας τοξικομανής, μιλώντας στο iefimerida.gr.


Ο 37χρονος χρήστης ουσιών εξηγεί πως οι τοξικομανείς κατέφυγαν στο Πεδίον του Αρεως όχι από επιλογή τους, αλλά επειδή εκεί τους έστειλαν. Μάλιστα, υποστηρίζει πως η περιοχή έχει μετατραπεί σε γκέτο τοξικομανών και κακοποιών στοιχείων επειδή οι Αρχές κάνουν τα στραβά μάτια.

«Η αστυνομία μάς έδιωξε από τον ΟΚΑΝΑ και την οδό 3ης Σεπτεμβρίου και μας έστειλαν στο Πεδίο. Η φάση στο Πεδίο για να πας να ψωνίσεις είναι ό,τι πιο εύκολο. Ολοι βγάζουν μεροκάματο από αυτό», λέει.

Πώς γίνεται το εμπόριο ναρκωτικών

Οπως αναφέρει ο 37χρονος, το εμπόριο των ναρκωτικών στο Πεδίον του Αρεως γίνεται από αλλοδαπούς, Πακιστανούς και Ιρακινούς.

«Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Γίνονται βιασμοί και μαχαιρώματα. 20-25 Πακιστανοί, Ιρακινοί κάνουν κουμάντο. Εχουν καταφέρει όλο τον κόσμο να κολλήσει στο sisha (ναρκωτικό). Το φτιάχνουν οι ίδιοι οι Πακιστανοί. Είναι 20 Πακιστανοί και Ιρακινοί και σου λένε "έλα, φίλε, sisha 5 ευρώ, 2 ευρώ, δύο χαπάκια, τρία κομματάκια ηρωίνη", είναι κάτι πολύ εύκολο να βρεις».