14 Νοεμβρίου 2017

Nomads: Οι «κόκκινοι» κέρδισαν την ασυλία με... περίπατο-Υπονοιες Ζαμπίδη για «στημένη» ψηφοφορία

Πρώτος μονομάχος από τους Ωεκανούς για την Πέμπτη ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος δήλωσε ότι μπορεί να συνεννοήθηκαν οι συμπαίκτες του για να τον βγάλουν υποψήφιο

Το κρίσιμο αγώνισμα της ασυλίας, λίγες βδομάδες πριν την ένωση των ομάδων και την μετατροπή του Nomads σε ατομικό παιχνίδι, από ομαδικό, είχαμε στο αποψινό επεισόδιο.


Το αγώνισμα που ήταν μία επανάληψη εκείνου της πρεμιέρας του παιχνιδιού, μόνο που αυτή τη φορά παίχτηκε στην αμμουδιά και όχι στη θάλασσα, αποδείχθηκε ότι ήταν για ακόμη μία φορά στα μέτρα των Νομάδων της Φωτιάς, οι οποίοι πολύ άνετα κέρδισαν με 5-0, παίρνοντας και άτυπη εκδίκηση για τη χθεσινή ήττα τους με το ίδιο σκορ.

Οι Ωκεανοί για ακόμη μία εβδομάδα κλήθηκαν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να συγκεντρωθούν στο συμβούλιο ώστε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος για το αγώνισμα παραμονής την Πέμπτη. 
Αν και την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα είχε καταλήξει στον Μάνο Πίντζη, αυτή τη φορά δεν επαναλήφθηκε το ίδιο σενάριο. Εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (3) ήταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης, με τους Πίντζη και Κατσινόπουλο να παίρνουν από μία.


Το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον Ζαμπίδη, ο οποίος τόνισε ότι δεν καλύπτεται από τις δικαιολογίες των συμπαικτών του και τους λόγους που ψήφισαν, δηλώνοντας ότι μπορεί και να ήταν συνεννοημένοι για να τον βγάλουν υποψήφιο.

Αυτό δεν άρεσε στον Πίντζη, ο οποίος τόνισε ότι με αυτή τη λογική και η δική του υποψηφιότητα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν συνεννοημένη. Όπως φάνηκε μάλιστα στο trailer για το αυριανό επεισόδιο, ο Πίντζης άφησε υπονοούμενα ότι αν κάποιος θεωρεί ότι κάποιοι συνωμοτούν πίσω από την πλάτη του, τότε και ο ίδιος κάνει το ίδιο.