29 Νοεμβρίου 2017

Οι Έλληνες ψάχνουν στο P@rnHub το sex tape της νέας Πριγκίπισσας (pics)

Εδώ και δύο μέρες, όλοι στην Μεγάλη Βρετανία ασχολούνται με τον επικείμενο γάμου του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος αποτελεί πρώτα θέμα σε όλες τις εφημερίδες του Νησιού.

Όμως αυτό δεν σημαίνει οτι ο υπόλοιπος κόσμος στέκεται αδιάφορος σε αυτό το γεγονός, έστω και με ένα διαφορετικό τρόπο. Τι θέλουμε να πούμε; Οι αναζητήσεις του sex tape της 36χρονης ηθοποιού στο PornHub έχουν απογειωθεί τα τελευταία 24ωρα, με αποτέλεσμα η άνοδος που έχει καταγραφεί στο search να φτάνει το 2208%.


Το εντυπωσιακό στις συγκεκριμένες μετρήσεις, είναι οτι οι περισσότερες αναζητήσεις δεν προήλθαν από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία είναι δεύτερη στην λίστα, αλλά από τις ΗΠΑ, όπου η άνοδος εκεί ήταν 2273%.

Φυσικά, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει από την συγκεκριμένη λίστα, καταλαμβάνοντας την 12η θέση, πίσω απί τις Ισπανία, Γερμανία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Αργεντινή, Ολλανδία, Μεξικό, Γαλλία και Βραζιλία.


Άξιο αναφοράς είναι επίσης η ηλικία των ανθρώπων του πληκτρολόγησαν το όνομά της. Στις ηλικίες μέχρι και 34 ετών, καταγράφηκε μείωση, όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα. Αντιθέτως οι 65άριδες και πάνω, ήταν αυτοί που το... έψαξαν περισσότερο.


Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που το όνομα της Μέγκαν Μαρκλ, εκτινάχθηκε στο PornHub. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και τον Νοέμβριο του 2016 όταν έγινε γνωστό οτι είχε σχέση με τον Πρίγκιπα.