12 Δεκεμβρίου 2017

Το λαμόγιο ο κουμπάρος του και συνεταίρος του Μπούρα (όπλα-Σ.Αραβία) αγόρασε και καλά 100.000€ την 39 χρονών Μερσεντές του Καμμένου

Καταλάβατε τώρα πως συνδέονται όλα; Καμμένος➤πουλάει μερσεντές στον κουμπάρο του Καραγιώργη➤του οποίου φιλιππινέζα είναι ο Μπούρας για τον οποίο γράψαμε χθες➤ ο οποίος είναι μεσάζων στην πώληση όπλων στη Σ. Αραβία όπως αποκάλυψε η ΝΔ

Τελικά λύθηκε το… μυστήριο με τον αγοραστή του αυτοκινήτου του Καμμένου το οποίο, αν και μεταχειρισμένο (έτος κατασκευής 1978) πωλήθηκε έναντι του εξωφρενικού ποσού των 100.000 ευρώ.

Αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο εφοπλιστής Γ. Καραγιώργης φέρεται να είναι ο αγοραστής του αυτοκινήτου, μέσω μιας εκ των εταιρειών του


Ειδικότερα, στο τελευταίο πόθεν έσχες του υπουργού Άμυνας φαίνεται η πώληση Ι.Χ. 5.547 κ.ε. χρονολογίας του 1978 προς 100.000 ευρώ, με το ενδιαφέρον να είναι ότι πρόκειται για τη λιμουζίνα που ανήκε παλιότερα στον πασίγνωστο και αιμοσταγή δικτάτορα της Ουγκάντας, Amin Dada.

Αντίστοιχα αυτοκίνητα πουλιούνται σήμερα προς 5.000 και 10.000 ευρώ.

Η βαριά θωρακισμένη Mercedes πέρασε στην κατοχή του Π. Καμμένου το 1995. Ο ΣΚΑΪ αποκαλύπτει πως ο Π. Καμμένος μεταβίβασε την Mercedes στις 31/12/2015. Το ενδιαφέρον είναι σε ποιον το πούλησε. Στην εταιρεία Times Navigation.

Η εν λόγω ναυτιλιακή ανήκει στον εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη, ο οποίος είναι κουμπάρος του Πάνου Καμμένου και συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016 κατόπιν αιτήματος των ολλανδικών αρχών για πλαστογραφία και δόλια πτώχευση με το δικαστήριο να τον αφήνει ελεύθερο με καταβολή εγγύησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο εφοπλιστής πούλησε στη συνέχεια το αμάξι σε συλλέκτη από την Αγγλία.


Ο αγοραστής Καραγιώργης είναι γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος διαθέτει πολύ στενές σχέσεις με τον Ρωσικό παράγοντα, και κάποια στιγμή – στην αρχή της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- επιχείρησε να εμπλακεί με τα media μέσω του «Hellas NET».

Μάλιστα υπήρξε «παρέλαση» υπουργών και κυβερνητικών στελεχών στην επίσημη εκδήλωση του Καραγιώργη για το Δίκτυο «Hellas NET» – που τελικά δεν προχώρησε, άγνωστο γιατί.


Ο αγοραστής του αυτοκινήτου του Πάνου Καμμένου τον Σεπτέμβριο του 2016, συνελήφθη κατόπιν διεθνούς εντάλματος από τις ολλανδικές Αρχές, όταν άνδρες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής τον εντόπισαν στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ωστόσο, ο ίδιος επικαλέστηκε ασθένεια και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές με την καταβολή εγγύησης.

Είναι βέβαιο πως το θέμα της πώλησης του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου του Καμμένου για 100.000 ευρώ (ακόμη και εάν έχει μια κάποια συλλεκτική αξία) θα αποτελέσει νέα εστία πολιτικής αντιπαράθεσης.