27 Δεκεμβρίου 2017

Βόλος: Ο ένας 17χρονος τα έκανε γυαλιά - καρφιά για μία άδεια και ο άλλος το έσκασε!

Η αναστάτωση προέκυψε το απόγευμα της Κυριακής, παραμονή Χριστουγέννων

Γυαλιά - καρφιά έκανε ό,τι έβρισκε μπροστά του ένας 17χρονος τρόφιμος από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου καθώς ζήτησε άδεια να λείψει για τα Χριστούγεννα και δεν του επιτράπηκε. Εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση ένας συνομήλικός του, βρήκε την ευκαιρία και το έσκασε!


Η αναστάτωση προέκυψε το απόγευμα της Κυριακής, παραμονή Χριστουγέννων όταν ο 17χρονος στον οποίο απορρίφθηκε το αίτημα αδείας, έσπασε τζάμια και πόρτες στο Ίδρυμα, αλλά και ό,τι έβρισκε μπροστά του, σφόδρα διαμαρτυρόμενος. Λίγο αργότερα, οι υπάλληλοι του Ιδρύματος τον ακινητοποιούσαν, ενώ εκείνος ετοιμαζόταν να πηδήξει τα κάγκελα.

Δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον σταμάτησαν τελικά, ενώ εκείνος συνέχιζε να αντιστέκεται, και την ώρα της ακινητοποίησής του, ένας δεύτερος τρόφιμος, ηλικίας επίσης 17 ετών, βρήκε την ευκαιρία και το έσκασε από το Ίδρυμα.
Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου αναζητά τον 17χρονο που διέφυγε, ενώ σχημάτισε δικογραφία εναντίον του άλλου τροφίμου για το επεισόδιο.

Ειδικότερα, το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου σχημάτισε δικογραφία κατά του διαμαρτυρόμενου τροφίμου για αντίσταση και φθορές. Ο 17χρονος συνελήφθη, και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στο Ίδρυμα.

Πηγή: taxydromos.gr