18 Δεκεμβρίου 2017

18χρονη Βολιώτισσα η Μiss Τουρισμός 2018 (Φωτορεπορτάζ)

Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη νέων μοντέλων η Ακαδημία Μοντέλων σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα για 18η συνεχή χρονιά τον Επίσημο Πανελλήνιο διαγωνισμό Μiss Τουρισμός 2018, στο Wyndham Grand Athens Hotel , δίνοντας την ευκαιρία σε νέες όμορφες Ελληνίδες να δοκιμάσουν την συναρπαστική εμπειρία.

Η νικήτρια Miss Τουρισμός 2018 Χρύσα Κλειτσογιάννη από την Αγριά Βόλου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, Μiss Παγκόσμιος Τουρισμός που θα στην Ελλάδα το Ιούλιο του 2018.


Οι άλλοι τίτλοι είναι πρώτη αναπληρωματική Μiss Τουρισμός η Όλγα Κουτσελοπουλου, δεύτερη αναπληρωματική Μiss Τουρισμός, η Εύα Παττάκου, Miss Internet η Μυρσίνη Ζαχαρά, Miss Young η 15χρονη Ρέα Καρκάνη.

O γνωστός Έλληνας manager μοντέλων, Γιώργος Κουτούλιας «ψυχή» της διοργάνωσης έχει ανακαλύψει, εκπαιδεύσει και αναδείξει νέα μοντέλα, όπως οι Άντζελα Ευριπίδη, Νίκη Κάρτσωνα, Ελένη Πετρουλάκη, Κώστας Φραγκολιάς, Μπέτυ Κουράκου, Ρία Αντωνίου, Κατερίνα Στικούδη, κ.α.