26 Δεκεμβρίου 2017

Οι 5 τρόποι για να στείλεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA!

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Η ψηφοφορία για το φετινό All Star Game που θα φιλοξενηθεί στο “Staples Center” του Λος Άντζελες ξεκίνησε και το ελληνικό κοινό έχει την ευκαιρία να στείλει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο παιχνίδι των κορυφαίων.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε την περσινή σεζόν ιστορία αφού κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών που παίρνει μέρος σε All Star Game του NBA και μάλιστα ως βασικό μέλος της πεντάδας στην Ανατολή.

Πλέον, περίπου ένα χρόνο μετά ο “Greek Freak” θέλει να επαναλάβει την σπουδαία διάκριση που αξίζει όσο λίγοι! Άλλωστε ο ηγέτης των Μπακς μετράει κατά μέσο όρο 29.6 πόντους, 10.5 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ επιβεβαιώνοντας πως ανήκει στην ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ.

Έτσι μπορείς να στείλεις τον Γιάννη στο All Star Game Η διαδικασία είναι πλέον γνωστή! To ελληνικό κοινό αναμένεται για ακόμα μία φορά να κάνει… viral στα διάφορα social media τη φράση “Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE” που ισοδυναμεί με μία ψήφο.

Προσοχή: Σε κάθε σχόλιο ή post πρέπει να υπάρχει μόνο ένα όνομα. Για παράδειγμα ένα σχόλιο που περιλαμβάνει τα ονόματα “Lebron James, Giannis Antetokounmpo, Kostas Koufos #NBAVOTE” δεν θεωρείται έγκυρο.

Αναλυτικά οι τρόποι για να ψηφίσετε

NBA.com: Οι φίλοι του ΝΒΑ μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα (πατήστε εδώ) και να επιλέξουν δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ/σέντερ για την αρχική πεντάδα τόσο της Ανατολής όσο και της Δύσης. Κάθε επισκέπτης έχει το δικαίωμα να ψηφίσει μία φορά κάθε 24 ώρες.

Εφαρμογή του ΝΒΑ: Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στα Android όσο και στα iOS. Οι φίλοι της λίγκας επιλέγουν ακριβώς όπως συμβαίνει και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ/σέντερ για την αρχική πεντάδα της Ανατολής και της Δύσης.

Twitter: Όσοι διαθέτουν λογαριασμό στο twitter μπορούν καθημερινά να ψηφίζουν μέχρι 10 αγαπημένους τους παίκτες με σκοπό να τους στείλουν στο All Star Game. Ο τρόπος είναι απλός: Γράψε το όνομα και το επώνυμο του κάθε αθλητή μαζί με το hashtag #NBAVOTE κάνοντας καινούριο tweet, retweet ή απάντηση σε ήδη υπάρχον “τιτίβισμα”. Για παράδειγμα: Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE


Facebook: Γράψε το όνομα και το επώνυμο του παίκτη που θέλεις να δεις στο All Star Game μαζί με το hashtag #NBAVOTE σε ξεχωριστό δικό σου post στο facebook ή σε σχόλιο κάποιου άλλου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε post/σχόλιο πρέπει να περιλαμβάνει μόνο ένα όνομα ενώ επιτρέπονται μέχρι 10 ψήφοι για 10 διαφορετικούς παίκτες κάθε μέρα.

Google Search: Κάνε αναζήτηση στις φράσεις “NBA Vote All-Star” ή “NBA Vote Team Name” (π.χ. NBA Vote Bucks), χρησιμοποίησε τις κάρτες που θα εμφανιστούν και επέλεξε τον αγαπημένο σου παίκτη για να κατοχυρώσεις την ψήφο σου. Και σε αυτή την περίπτωση επιτρέπονται 10 ψήφοι για 10 διαφορετικούς παίκτες κάθε μέρα.

Οι Μπακς ξεκίνησαν ήδη τον δικό τους “αγώνα” για να δουν τον Έλληνα Σούπερσταρ στο All Star Game!

Πηγή: www.eurohoops.net/el