19 Δεκεμβρίου 2017

Αργοπεθαίνει 50χρονος στην Κεφαλονιά - Δεν μπορεί να γίνει αεροδιακομιδή στα Γιάννενα λόγω... έργων

Όπως λένε γιατροί και συγγενείς από την Κεφαλονιά μονάχα ελικόπτερο Chinook μπορεί να κάνει την αεροδιακομιδή, αλλά θα πρέπει να δώσει εντολή ο υπουργός Άμυνας

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή ενός 50χρονου Κεφαλονίτη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και απαιτείται η άμεση μεταφορά του σε μονάδα εντατικής μεγάλου Νοσοκομείου.


Ήδη από χθες ο άνθρωπος, που πάσχει από αναπνευστική ανεπάρκεια, και έχει και πρόβλημα παχυσαρκίας, βρίσκεται σε κώμα, ενώ οι  συγγενείς του αναζητούν τρόπο να τον μεταφέρουν στα Ιωάννινα όπου έχει βρεθεί δωμάτιο για να νοσηλευτεί.

Αυτή τη στιγμή η αεροδιακομιδή του δεν μπορεί να γίνει μιας και γίνονται εργασίες αναβάθμισης και στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς όσο και σε εκείνο των Ιωαννίνων από τη γερμανική εταιρεία που έχει πλέον αναλάβει τη χρήση τους.
Αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να προσγειωθεί αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για να τον μεταφέρει στα Ιωάννινα.

Όπως λένε γιατροί και συγγενείς από την Κεφαλονιά μονάχα ελικόπτερο Chinook μπορεί να κάνει την αεροδιακομιδή, αλλά θα πρέπει να δώσει εντολή ο υπουργός Άμυνας.

Αυτές τις ώρες ο διοικητής του νοσοκομείου Κεφαλονιάς Νίκος Βιβλάκης προσπαθεί να βρει διαθέσιμο Chinook, να δοθεί η άδεια ώστε να γίνει η μεταφορά και όλα αυτά που απαιτούνται αφού ο 50χρονος κυριολεκτικά αργοσβήνει με με την οικογένεια και τους φίλους του σε απόγνωση. Η ζωή του εξαρτάται, από το πόσο γρήγορα θα ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται.

Βασίλης Γούλας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ