08 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΝΔ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΕΚΑΠ! Λεβέντ Σαδίκ: Ο Τούρκος κροίσος που προσεύχεται μαζί με τον Ερντογάν στην Κομοτηνή [εικόνες]

Ανάμεσα στους δεκάδες μουσουλμάνους που συγκεντρώθηκαν για να δουν και να προσευχηθούν μαζί με τον Ταγίπ Ερντογάν, ήταν και ο Τούρκος κροίσος Λεβέντ Σαδίκ.

Ο γιος του πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ βρέθηκε και αυτός στο τζαμί Κιρ Μαχαλέ για να προσευχηθεί μαζί με τον Ερντογάν.

Ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ, γιος του Αχμέτ, ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα στην Τουρκία και πρόσφατα στη Ροδόπη με την εταιρεία Yaka I.K.E. και τη νέα μονάδα επεξεργασίας κερασιού.



Ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ, γιος του πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ, ιδρυτή του μειονοτικού κόμματος Ισότητας-Ειρήνης-Φιλίας που είχε χάσει την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1995, έχει έντονη δραστηριοποίηση στην περιοχή όπου ασχολείται, εκτός από τα κεράσια, με το βαμβάκι και με τον καπνό.



Λέγεται πως μετά τον θάνατο του πατέρα του Λεβέντ, ο Ταγίπ Ερντογάν έγινε προστάτης της οικογένειας Σαδίκ και του ιδίου.

Ακούγεται μάλιστα πως έχουν τόσο στενή σχέση που η σύζυγος του Ερντογάν, Εμινέ, παρευρέθη στην τελετή περιτομής (σουνέτ) του γιου του Λεβέντ Σαδίκ, όταν είχε γίνει στο πατρικό του σπίτι στη Φιλύρα.