11 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! Ελεύθεροι με όρους ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και η σύζυγός του

Απολογίες για την υπόθεση εξαπάτησης του Λετονού επιχειρηματία που τους κατηγορεί για υπεξαίρεση χρυσού και πολλών εκατομμυρίων, έδωσαν σήμερα στην 11η τακτική ανακρίτρια ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου.


Μετά τις απολογίες τους οι δυο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 200.000 ευρώ έκαστος, αλλά και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Στις απολογίες τους οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν πως τα χρήματα στα οποία αναφέρεται ο Λετονός ήταν δικά τους.
Ακόμη φέρονται να υποστήριξαν στην ανακρίτρια ότι η συνεργασία τους με τον Λετονό επιχειρηματία περιοριζόταν στη χρήση της διαδικτυακής του πλατφόρμας για αγοραπωλησίες χρυσού και πως ουδέποτε πήραν χρήματα από τον ίδιο.

Το ζευγάρι φέρεται  να έχει κινηθεί νομικά σε βάρος του τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο στην Ελβετία και στην Μ. Βρετανία κατηγορώντας τον για εκβίαση.

Μετά την απολογία του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης δήλωσε: «Ουσιαστικά τελειώσαμε με ένα σκελος της διαδικασιας έχουν μπει οι βάσεις για να αποδειχθεί η αθωότητα μας».

Βασιλική Κόκκαλη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ