09 Δεκεμβρίου 2017

ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΓΡΟΘΕ; Πολάκης: Το παρακράτος έκρυβε τα σεντόνια του νοσοκομείου από συνεργάτιδά μου

«Μιλάμε για παρακράτος με χιλιάδες πλοκάμια», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook Καταγγελία συνεργάτιδας του δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, ο αδελφός της συνεργάτιδας του «χειρουργήθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο της Αθήνας. Το απόγευμα η συνεργάτης του πήγε να τον επισκεφθεί και είδε πως τα σεντόνια είχαν λερωθεί (όπως και άλλων ασθενών ) και απευθύνθηκε σε μια νοσηλεύτρια της βάρδιας ζητώντας να τα αλλάξουν. Η απάντηση ήταν «δεν έχουμε φέρτε απ το σπίτι».

Όπως γράφει εκείνη απευθύνθηκε στον προϊστάμενο ο οποίος της απάντησε και με απότομο τρόπο «έτσι είναι κυρία μου ο δημόσιος τομέας, δεν υπάρχουν λεφτά γι αυτόν !!!»
Εκείνη απευθύνθηκε στο διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος μαζί με την νοσηλευτική υπηρεσία ήρθε και έκανε έλεγχο στον όροφο για το αν υπάρχει ιματισμός. Σε μισή ώρα βρέθηκαν και μοιράστηκαν σε όλους τους ασθενείς που χρειαζόταν και σεντόνια και κουβέρτες και μαξιλαροθήκες».

Ο υπουργός καταλήγει ότι για το περιστατικό διέταξε έρευνα και τα ρίχνει στο... παρακράτος

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: