15 Δεκεμβρίου 2017

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ! Καμμένος: Ο δακρυσμένος εύζωνας που συγκίνησε τον Αιγύπτιο ομόλογό του

Την αποκάλυψη (ΑΧΑΧΑΧΑ) ότι η φωτογραφία με τον δακρυσμένο-από τα δακρυγόνα-εύζωνα που είχε στο γραφείο του συγκίνησε και τον Αιγύπτιο ομόλογό του έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του για την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου.


Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος: "Όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα ο Υπουργός Άμυνας της Αιγύπτου - και ήταν οι πρώτες ημέρες που είχα αναλάβει Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας μετά από τα γεγονότα και τα επεισόδια στην Αθήνα - είδε στο γραφείο μου τη φωτογραφία ενός Εύζωνα δακρυσμένου από τα επεισόδια που γίνονταν στην Αθήνα. Μου ζήτησε αυτή τη φωτογραφία την οποία την έχει στο γραφείο του γιατί του θύμιζε τις δύσκολες εποχές που πέρασαν στην Αίγυπτο. Αυτό σημαίνει ότι ο Υπουργός Άμυνας της Αιγύπτου, ο ηγέτης των Ενόπλων Δυνάμεων, έχει και εκείνη την ανθρώπινη πτυχή του ηγέτη ανθρώπων και όχι απλώς ενός ανώνυμου στρατού."

Πηγή: Οι γλύφτες του Καμμένου στο onalert.gr