16 Δεκεμβρίου 2017

Αγριο πάρτι σε σχολείο της Ρωσίας – Μαθητές δίπλα σε σύριγγες, κεφάλι χοίρου και πεντάλφα [εικόνες & βίντεο]

Σε μπελάδες βρίσκεται ένα πολύ γνωστό ρωσικό σχολείο στο Καλίνινγκραντ μετά από ένα άγριο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του.

Το πάρτι, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν μία γουρουνοκεφαλή, σύριγγες γεμάτες με αίμα και ένα σατανικό έμβλημα, είχε εγκριθεί από τη διοίκηση του σχολείου.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του σχολικού συμβουλίου στο Instagram, έφηβα αγόρια και κορίτσια, κάποια ημίγυμνα, άλλα ντυμένα σε στυλ emo και goth και με βαρύ μάυρο μακιγιάζ, συμμετέχουν σε μια σειρά από παράξενα τελετυουργικά, όπως το να πιάνουν με γυνά χέρια το κεφάλι ενός χοίρου, ή να βάζουν έναν συμμαθητή τους να ξαπλώσει επάνω σε μια πεντάλφα στο πάτωμα μιας αίθουσας. Οι μαθητές μάλιστα, έκαναν και live stream το πάρτι.


Οι αρχικές φωτογραφίες και το βίντεο διαγράφηκαν φυσικά μετά από λίγη ώρα, αλλά κάποιες αναρτήθηκαν από το ειδησεογραφικό site του Καλίνινγκραντ, exclav.ru.

Σύριγγες γεμάτες με κάτι που μοιάζει με ψεύτικο αίμα είναι διασκορπισμένες επάνω σε ένα γραφείο υπό το φως των κεριών και δεκάδες προφυλακτικά βρίσκονται συγκεντρωμένα δίπλα σε μερικά μπουκάλια βότκας. Οι μαθητές φαίνονται να απολαμβάνουν το πάρτι, σε μία από τις φωτογραφίες.


Στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν μαθητές από την ηλικία των έξι ετών μέχρι τα 17, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι συμμετέχοντες βρίσκονται κάτω από την νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.


Το εκκεντρικό πάρτι πραγματοποιήθηκε σε διάφορες σχολικές αίθουσες ενώ το κεφάλι του χοίρου τοποθετήθηκε στην αίθουσα χημείας.

Η αντιπρόεδρος του σχολείου, Όλγα Μιλοράντοβα, που είναι επίσης πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου, δήλωσε στα ρωσικά ΜΜΕ ότι το θέμα του πάρτι είχε επιλεγεί σε συνεδρίαση του συμβουλίου και πως οι αρχές του σχολείο το γνώριζαν. Το πάρτι με θέμα την «υποκουλτούρα» πραγματοποιήθηκε από τους μεγαλύτερους μαθητές για τους μελλοντικούς αποφοίτους τον Οκτώβριο.


Οι μαθητές έπρεπε να παρουσιάσουν μια σειρά από νέες υποκουλτούρες, συμπεριλαμβανομένων των ravers, των ποδοσφαιρόφιλων, των hip hoppers, των rocker και των hippies.

Πάντως, λόγω του γεγονότος πως το βίντεο έγινε viral, τράβηξε την προσοχή του εισαγγελέα της πόλης, που ξεκίνησε έρευνα και ανακάλυψε πως οι δάσκαλοι ήταν παρόντες στο πάρτι, αλλά δεν επέβλεπαν σωστά. Τώρα είναι αντιμέτωποι με την απόλυση καθώς απέτυχαν να εμποδίσουν την «προώθηση του αλκοόλ, των ναρκωτικών και της αυτοκτονίας» μεταξύ άλλων.