04 Δεκεμβρίου 2017

"Το παιδί μας το σκότωσαν" - Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του φοιτητή από την Κάλυμνο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μία βδομάδα μετά την εξαφάνισή του. Οι γονείς του άτυχου νεαρού, παρουσιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία του γιου τους.

Η οικογένεια του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου αμφισβητεί το πόρισμα του ιατροδικαστή, στο οποίο αναφέρεται πως ο γιος τους έχασε τη ζωή του από πτώση και ο θάνατός του δεν είναι αποτέλεσμα δολοφονικής ενέργειας αλλά δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος του άτυχου φοιτητή φαίνεται να επήλθε από πτώση, η οποία του προκάλεσε σοβαρές εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατός του δεν φαίνεται να επήλθε ακαριαία. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο ιατροδικαστής να είναι σε θέση να διευκρινίσει μετά από πόσες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή ο 21χρονος.

Οι αρχές εκτιμούν πως ο Νίκος Χατζηπαύλου άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο. Η Κάλυμνος έχει πολλά αναρριχητικά σημεία. Εκείνος φαίνεται πως δεν επέλεξε ένα από τα οργανωμένα σημεία, αλλά ένα απόμερο μέρος.

Όλα δείχνουν πως μια λάθος κίνηση του κόστισε την ισορροπία του και στη συνέχεια τη ζωή του, αφού γλίστρησε και έπεσε με συνέπεια τραυματιστεί βαρύτατα.