07 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σουλτάνος στην Αθήνα: Αμέτρητες βαλίτσες, πολλά κοστούμια και ξανθιές σωματοφύλακες [εικόνες]

Ο Ταγίπ και η Εμινέ Ερντογάν κατέφτασαν με το προεδρικό αεροπλάνο στην Αθήνα και μαζί τους ήρθε μια ολόκληρη στρατιά συνεργατών και αμέτρητες βαλίτσες με ρούχα, παρότι η επίσκεψη είναι μόνο διήμερη.

Εκτός από τους 150 προσωπικούς του σωματοφύλακες, μαζί του ταξίδεψαν γυναίκες αστυνομικοί, καθώς και άνδρες που κουβαλούσαν τις -υπερβολικά ογκώδεις όπως φάνηκε- βαλίτσες του.



Μπορεί σήμερα να μην είδαμε μουστακαλήδες φρουρούς, καθώς τα 150 άτομα έφθασαν χθες στην Αθήνα, αλλά αυτές που ξεχώρισαν ήταν οι γυναίκες αστυνομικοί, ντυμένες με πολιτικά ρούχα και χωρίς μαντίλα.



Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μία ξανθιά αστυνομικό με μακριά αλογοουρά, η οποία περίμενε τον Τούρκο πρόεδρο να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, ώστε να φύγουν από το αεροδρόμιο. Μία άλλη αστυνομικός με μαύρα ρούχα και μαύρα μαλλιά τριγυρνούσε στον χώρο της προσγείωσης, ελέγχοντας αν τα πάντα είναι στην εντέλεια.



Βέβαια, την παράσταση εν τέλει έκλεψαν οι άνδρες που κουβαλούσαν τις αποσκευές του Ερντογάν, οι οποίοι έμοιαζαν να βαρυγκομούν από το βάρος τους.







Φαίνεται, λοιπόν, πως το προεδρικό ζευγάρι της Τουρκίας δεν έφερε μόνο τα απαραίτητα για την επίσκεψή του στην Αθήνα, μιας και οι άντρες που κουβαλούσαν βαλίτσες και πουκάμισα «γέμισαν» τα αμάξια με αποσκευές τουλάχιστον δύο φορές.