18 Δεκεμβρίου 2017

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Βίντεο: Η αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν ήξερε πόσα άτομα εργάζονται στα ταμεία του δήμου!

Επιχείρησε να παρέμβει για να κατευνάσει τους εκνευρισμένους πολίτες που περίμεναν να πληρώσουν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, όμως πιάστηκε αδιάβαστη απ’ τους ίδιους τους υπαλλήλους


Επιχείρησε να παρέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα στα ταμεία του δήμου, εκεί όπου πληρώνεται το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, όμως πιάστηκε αδιάβαστη απ’ τους ίδιους τους υπαλλήλους του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς φάνηκε ότι δεν ήξερε πόσα άτομα εργάζονται στο γκισέ των ταμείων.

Το τραγελαφικό αυτό περιστατικό συνέβη την περασμένη βδομάδα, όταν η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης Αννα Αγγελίδου κατέβηκε φουριόζα από το γραφείο της προκειμένου να αντιμετωπίσει τα έντονα παράπονα πολιτών για τις πολύωρες αναμονές στα ταμεία όπου πληρώνεται το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.
Μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου με ατελείωτες ουρές καθώς στο συγκεκριμένο χώρο λειτουργούν μόνο τέσσερα γκισέ, όπως κατήγγειλαν πολίτες και επιβεβαίωσαν υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η αντιδήμαρχος λοιπόν κατεβαίνει στα ταμεία και έρχεται αντιμέτωπη με τα παράπονα και τις αποδοκιμασίες των δημοτών.

Κάποια στιγμή ακούγεται στο βίντεο να ρωτάει τους υπαλλήλους του δήμου να της πουν πόσα άτομα απασχολούνται στα ταμεία, λέγοντας τους μάλιστα να διαθέσουν κι άλλο προσωπικό για της απαντήσουν με τη σειρά τους οι υπάλληλοι ότι αυτό είναι δική της δουλειά και ότι εκείνη πρέπει να δώσει εντολή για να ενισχυθεί το προσωπικό…


Φρίξος Δρακοντίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ