06 Δεκεμβρίου 2017

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! ΠΣΟΦΗΣΤΕ! Ρούπα και Μαζιώτης υπέβαλαν μήνυση στον Εισαγγελέα

Αντίποινα στον Μαζιώτη η συμπεριφορά των Αρχών απέναντι του, καταγγέλλουν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, μέσω της συνηγόρου του  – Νέο εξιτήριο εξεδόθη πριν από λίγο από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας για τα δυο μέλη του Επαναστατικού Αγώνα


Μηνυτήρια αναφορά κατά του επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού για ακούσια νοσηλεία και για παράνομη κράτηση του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σύμφωνα με το protothema.gr καταθέτουν οι Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα τις προσεχείς ημέρες.

Καταγγέλλουν ότι ενώ είχε εκδοθεί εξιτήριο από τους γιατρούς και την διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας από την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, ο εισαγγελέας έδωσε προφορική εντολή για να παραμείνουν νοσηλευόμενοι, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας.

Η συνήγορος του Νίκου Μαζιώτη, Μαριζάνα Κίκιρη, αναφέρει στο protothema.gr ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες κατά των εντολέων της είναι πρωτοφανείς και παράνομες και έγιναν ως αντίποινα στο Νίκο Μαζιώτη στα πλαίσια της γενικότερης αντιμετώπισης τους.

Πριν από δυο ώρες εξεδόθη νέο εξιτήριο για τα δυο βασικά μέλη της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας για να επιστρέψουν στις φυλακές Κορυδαλλού.