21 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΙ; ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΝΙΩΘΕΙΣ; Κατερίνα Παπουτσάκη: Μεγάλωσα στις πορείες με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ

Για το Χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του Down Town φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη, κάνοντας μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση.

Η γοητευτική ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν η παιδική της ηλικία, λέγοντας πως μεγάλωσε στις πορείες, όπου πήγε με την γιαγιά της.

«Μεγάλωσα στις πορείες, στις τοπικές, στη ΓΣΕΕ. Με τη γιαγιά μου, την Κατίνα τη Σμυρνιά. Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σινεμά πήγαινα και ερχόταν να με πάρει. Αυστηρή επιτήρηση. Θα έλεγα ότι ήμουν προστατευμένη και με πολλή αγάπη ως παιδί», ανέφερε η ίδια μιλώντας και για το πως πήρε το διαζύγιο των γονιών της.


«Πάρα το γεγονός ότι το διαζύγιο των γονιών μου ήταν δύσκολο και ζόρικο, δεν το αισθανθήκαμε. Νομίζω ότι το πιο βασικό για ένα παιδί είναι η αποδοχή. Πολλές πληγές προκαλούνται όταν δεν υπάρχει. Ευτυχώς εγώ δεν το έχω αυτό το παράπονο. Αλλά ήμουν πολύ μαντρωμένη».

Όσο για την επανάσταση που έκανε όσο ήταν στην εφηβεία, η ηθοποιός ανέφερε πως ήταν σύντομη και έγινε λόγω... ερωτικής απογοήτευσης.


«Ήταν πολύ σύντομη η δική μου επανάσταση και δεν είχε να κάνει με τους γονείς μου. Έγινε στα 15, όταν ο πρώτος μου έρωτας με παράτησε στα κρύα του λουτρού. Και ήταν βέβαια και ο πρώτος και μοναδικός άντρας που με παράτησε. Αλλά ήταν δύσκολο να το δεχτώ. Τρία χρόνια πέρασαν για να κάνω σχέση».