13 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς- Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στους «Δεν Πληρώνω»

-Η στιγμή που οι «Δεν πληρώνω» μοιράζουν αυγά για να τα εκτοξεύσουν στα ΜΑΤ
-Αφίσες "Ανθέλληνες, τελειώσατε" κόλλησαν στις κλούβες των ΜΑΤ οι διαδηλωτές στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα έξω απο το Ειρηνοδικείο καθώς μέλη του κινήματος Δεν Πληρώνω προσπάθησαν να εμποδίσουν τους συμβολαιογράφους και τους δικηγόρους να μπουν στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Ανδρες των ΜΑΤ παρενέβησαν και πλέον δεν επιτρέπουν την πρόσβαση παρά μόνο στους συμμετέχοντες στους πλειστηριασμούς. Επικεφαλής των διαδηλωτών είναι ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης που κατήγγειλε την κυβέρνηση για υποκρισία.






Η στιγμή που οι «Δεν πληρώνω» μοιράζουν αυγά για να τα εκτοξεύσουν στα ΜΑΤ

Νέες μεθόδους διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς εισάγει το κίνημα Δεν Πληρώνω.

Αρχικά προσπάθησαν να εμποδίσουν τους δικηγόρους και τους συμβολαιογράφους να μπούν στην αίθουσα του δικαστηρίου.


Μετά ακολούθησαν τα σπρωξίματα με τους άνδρες των ΜΑΤ.

Και αφού ούτε αυτό απέδωσε, οι διαδηλωτές έβαλαν τα «μεγάλα μέσα»... Στην αρχή πλησίασαν την κλούβα των ΜΑΤ και έγραψαν πάνω στο όχημα συνθήματα όπως «Γενίτσαροι Προδότες» και «Ανθέλληνες Τελειώσατε- Ειναι Λαική Απόφαση».

Λίγο μετά οι διοργανωτές μοίρασαν στους αλληλέγγυους αυγά και..άρχισε ο πόλεμος. Ενα σύννεφο απο αυγά εκτοξεύτηκε εναντίον της κλούβας των ΜΑΤ.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 
Αφίσες "Ανθέλληνες, τελειώσατε" κόλλησαν στις κλούβες των ΜΑΤ οι διαδηλωτές στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

Πριν από λίγο επικράτησε ένταση, όταν οι διαμαρτυρόμενοι εμπόδισαν συμβολαιογράφο να μπει εντός της αίθουσας. Ο κόσμος φώναζε συνθήματα, όπως "Έξω τώρα τα κοράκια". Μάλιστα ένας άνδρας ακούγεται να λέει στη συμβολαιογράφο "Είσαι ένα κοράκι".

Ταυτόχρονα, μία διαμαρτυρόμενη κόλλησε κάποιες αφίσες στην κλούβα των ΜΑΤ, όπου έγραφαν: «Ανθέλληνες, τελειώσατε!! Είναι λαϊκή απόφαση».

Δείτε τις φωτογραφίες του enikos.gr



Διαδηλωτές εμπόδισαν συμβολαιογράφο να μπει στο Ειρηνοδικείο Αθηνών
Ένταση επικράτησε πριν από λίγα λεπτά έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, όταν διαμαρτυρόμενοι που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο, εμπόδισαν συμβολαιογράφο να μπει μέσα.

Ο κόσμος φώναζε συνθήματα, όπως "Έξω τώρα τα κοράκια". Μάλιστα ένας άνδρας ακούγεται να λέει στη συμβολαιογράφο "Είσαι ένα κοράκι".

Σημειώνεται ότι για σήμερα έχουν αναβληθεί οι πλειστηριασμοί στα ειρηνοδικεία Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τους δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι οι πλειστηριασμοί που αφορούν σε ιδιωτικές υποθέσεις δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της συγκεκριμένης απόφασης και ενδέχεται να πραγματοποιηθούν.

Δείτε το βίντεο: