11 Δεκεμβρίου 2017

Η στιγμή που διάσημος τραγουδιστής κλωτσάει δημοσιογράφο στο κεφάλι [βίντεο]

Ο frontman του συγκροτήματος Queens of the Stone Age και συνιδρυτής των Eagles of Death Metal Τζος Χομ ζήτησε χθες συγγνώμη επειδή κλώτσησε μια φωτογράφο, η οποία ισχυρίστηκε ότι πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο.

Ο κιθαρίστας της ροκ και τραγουδιστής, ο οποίος εμφανιζόταν στο Λος Άντζελες στο πλαίσιο του ετήσιου εορταστικού φεστιβάλ του ραδιοφωνικού σταθμού KROQ, φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει στο πρόσωπο μια φωτογράφο, η οποία βρίσκεται δίπλα στη σκηνή.

Η φωτογράφος του πρακτορείου Shutterstock Τσέλσι Λόρεν υποστήριξε ότι πέρασε τη νύχτα στα επείγοντα του νοσοκομείου και ότι ακόμη έχει μελανιά στο φρύδι της και νιώθει ναυτία.

"Η επίθεση σε οποιαδήποτε μορφή δεν επιτρέπεται, όποια και αν είναι η δικαιολογία", έγραψε η Λόρεν στο Instagram. Όπως εκτίμησε η ίδια, ο Χομ ενδεχομένως να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Η Λόρεν ανήρτησε μάλιστα μια φωτογραφία του Χομ να χαμογελάει ενώ στάζει αίμα στο πρόσωπό του έχοντας αυτοτραυματιστεί στο μέτωπο με μαχαίρι.

"Βρισκόμουν εκεί που μου επιτρεπόταν, δεν παραβίασα κανονισμούς, απλώς προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου", έγραψε η Λόρεν.


Ο Χομ ζήτησε συγγνώμη και χαρακτήρισε το περιστατικό ατύχημα. Είπε ότι "ήταν χαμένος στην ερμηνεία του" και ότι κλώτσησε και τεχνολογικό εξοπλισμό.

"Δεν θα προκαλούσα βλάβη από πρόθεση σε κανέναν εργαζόμενο ή θεατή του σόου μας και ελπίζω η Τσέλσι να δεχτεί την ειλικρινή μου συγγνώμη", έγραψε ο μουσικός στο Twitter.

Η εξήγηση που έδωσε για να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάποιοι ζήτησαν να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο Χομ ζει στην έρημο της νοτιοανατολικής Καλιφόρνιας και έχει συνεργαστεί με τον θρύλο της πανκ Ίγκι Ποπ στο τελευταίο άλμπουμ του.

Ο 44χρονος Χομ δεν βρισκόταν μαζί με το συγκρότημα των Eagles of Death Metal στο Παρίσι όταν πραγματοποιήθηκε η τρομοκρατική επίθεση στη διάρκεια συναυλίας τους το 2015.