19 Δεκεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Επιασε την καθηγήτρια γυναίκα του στο κρεβάτι με έφηβο μαθητή της

Κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου  αντιμετωπίζει μια Αμερικανίδα καθηγήτρια, που την έπιασε ο απατημένος σύζυγος στο κρεβάτι μ’ έναν έφηβο μαθητή της.


Η 29χρονη Αντρέα Μπάμπερ από το Σπρίνγκφιλντ του Όρεγκον είχε σχέσεις από το 2016 με το αγόρι, που ήταν τότε 15 ετών και φοιτούσε σε χριστιανικό σχολείο, τη Logos Christian Academy.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων το σκάνδαλο βγήκε στη φόρα όταν ο πατέρας του αγοριού έλαβε ένα ανώνυμο email, όπου τον ρωτούσαν αν γνώριζε ότι ο γιος του είχε σεξουαλική σχέση με την καθηγήτρια της Αγγλικής Φιλολογίας, Μπάμπερ. Το email συνοδευόταν κι από φωτογραφίες των δύο στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα η «άτακτη» καθηγήτρια συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με τον μαθητή της από τον άνδρα της πριν από 15 ημέρες. Η 29χρονη συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για βιασμό, σοδομισμό, διαφθορά ανηλίκου και παράνομη χορήγηση μαριχουάνας σε άτομο κάτω των 18 ετών.

Το βιογραφικό της, που παραμένει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου, αναφέρει: «Η Αντρέα ένιωθε πάντα μια κλήση να εργαστεί με τη νεολαία και είναι ενθουσιασμένη που ο Ύψιστος της άνοιξε την πόρτα για να γίνει μέρος της ομάδας του Logos.»