18 Δεκεμβρίου 2017

Κρήτη: Το μήνυμα της πρώην συζύγου του ψυχίατρου

Με μία ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η πρώην σύζυγος του Ηρακλειώτη Δ. Στριμπάγκου, που σύμφωνα με τη μαρτυρία του, δέχθηκε φονική επίθεση από συγκεκριμένα άτομα τις προηγούμενες ημέρες έξω από το γραφείο του στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, θέλησε να ευχαριστήσει όλους, όσοι της συμπαραστάθηκαν κατά τη σύλληψη της για ηθική αυτουργία στη συγκεκριμένη υπόθεση.


Η πρώην σύζυγος, επίσης γιατρός στο επάγγελμα, που μετά από τη μαραθώνια απολογία της αφέθηκε ελεύθερη, εύχεται σε όλους να επιλέγουν να έχουν δίπλα τους αληθινούς ανθρώπους.

Η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει:
“Σας ευχαριστώ όλους ατελείωτα και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που είτε μέσω της φυσικής σας παρουσίας είτε μέσω των εκατοντάδων μηνυμάτων αγάπης συμπαράστασης και στήριξης, μου σταθήκατε σ’αυτή τη σκληρή δοκιμασία της ζωής μου.

Εσείς οι αναρίθμητοι άνθρωποι, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και λιγότερο γνωστοί,δώσατε ηχηρό παρόν, με αγκαλιάσατε και με ζεστάνατε λεπτό προς λεπτό αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διαδραματίστηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη ζωή μου.

Η δίκη μου ευχή προς εσάς είναι να επιλέγετε και να έχετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας και να είστε σίγουροι πως μαζί με την απαραίτητη υπομονή και δύναμη όλα τα δύσκολα της ζωής προσπερνόνται.

Θα χρειαστώ χρόνο για να αναλάβω πλήρως και να σας ευχαριστήσω έναν έναν προσωπικά. Αλλά και γι αυτό, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σας”.

Πηγή: www.cretapost.gr