13 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΓΝΩΣΗ! Μέσι: «Μακάρι να μου... χρωστάει το ποδόσφαιρο ένα Μουντιάλ»!

Σαν τρελός θέλει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής ο Λιονέλ Μέσι, που ευχήθηκε η μοίρα να του παρουσιάσει κάτι πολύ καλό στο τουρνουά της Ρωσίας, το καλοκαίρι του 2018 - «Δεν θα κλείσει η πληγή από τον τελικό του 2014 κόντρα στην Γερμανία» παραδέχθηκε ο άσος της Μπάρτσα


Ο ηγέτης της εθνικής Αργεντινής, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφορικά με την «αλμπισελέστε» και τις σκέψεις του ιδίου και των συμπαικτών του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει του προσεχούς Μουντιάλ, ανέφερε:

«Θέλουμε να τα κάνουμε όλα σωστά και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη διοργάνωση. Θα ωριμάσουμε και θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας μέχρι τότε. Θα προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε το φόβο και την πίεση για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Ερωτηθείς για την ατάκα του Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος είχε αναφέρει πως «το ποδόσφαιρο χρωστάει ένα Μουντιάλ στον Μέσι...», ο αστέρας της Μπαρτσελόνα χαμογέλασε και απάντησε: «Μακάρι να μου χρωστάει το ποδόσφαιρο κάτι καλό...».
Όσο για τις μνήμες από τον χαμένο τελικό του 2014 στη Βραζιλία από τους Γερμανούς, είχε να πει: «Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η πληγή... Πάντοτε θα υπάρχει εκεί να μας θυμίζει την κακή εμπειρία. Πάντοτε θα υπάρχει εκεί. Το Μουντιάλ είναι κάτι που πάντοτε το θυμάσαι με χαρά όταν συμμετέχεις σε αυτό, αλλά έχει και την πικρή του μορφή...».
Πηγή:www.gazzetta.gr