05 Δεκεμβρίου 2017

ΤΙ ΛΕ ΡΕΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Προς αναβολή οι αυριανοί πλειστηριασμοί λόγω ελλείψεως αστυνομικών δυνάμεων

Ποιος να το φανταζόταν ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα χρειάζονταν άλλα τόσα ΜΑΤ για να τηρηθεί η τάξη...

Σε «ανοικτή γραμμή» το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ΕΛΑΣ και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου


Σύμφωνα με όλα τα έως τώρα δεδομένα οι προγραμματισμένοι για αύριο πλειστηριασμοί, θα αναβληθούν, λόγω ελλείψεως αστυνομικών δυνάμεων, αν και η οριστική απόφαση θα ληφθεί το απόγευμα.
   
Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου θα συνεδριάσει αργά σήμερα το απόγευμα προκειμένου να μπορέσει να βρει την νομική εκείνη  φόρμα  που θα μπορέσει να αναβληθούν οι αυριανοί πλειστηριασμοί.

Ήδη είναι σε ανοικτή γραμμή το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ηγεσία της ΕΛΑΣ και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, προκειμένου να βρεθεί λύση για την αναβολή των αυριανών πλειστηριασμών.

Το ζήτημα ανέκυψε καθώς όλες οι αστυνομικές δυνάμεις της Πρωτεύουσας  είναι επί ποδός (μάλιστα έχουν έρθει και αστυνομικές δυνάμεις από άλλες πόλεις) λόγω της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερτογάν, αλλά και της επετείου για τον  15χρονο μαθητή, ο Αλέξανδρο  Γρηγορόπουλο, στο κέντρο των Αθηνών.