Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Αδωνις για Καμμένο: Δεν πρόκειται να την γλυτώσειΜετωπική επίθεση στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για την υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία μέσω μεσάζοντα, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατά την ομιλία του στο 7ο Προσυνέδριο της ΝΔ σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


Το θέμα του προσυνεδρίου που είναι η έννοια του "νέου πατριωτισμού" ήταν η αφορμή να αναφερθεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον Πάνο Καμμένο και να υπογραμμίσει ότι "δεν πρόκειται να την γλυτώσει".

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: "Πατριωτισμός είναι και η άμυνα και η εξωτερική πολιτική.Όταν λέμε για άμυνα δε θα μιλήσουμε για τον Πανο Καμμένο, γιατί θέλουμε να μιλήσουμε για σοβαρά πράγματα, αν μιλήσουμε για τον Καμμένο καταλαβαίνετε τι πρέπει να πούμε, όχι όμως ότι θα μας τη γλυτώσει".

Κατά τα άλλα ο Αδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι, η θέση της Ελλάδας είναι στο σκληρό πυρήνα της νέας Ευρώπης. "Να συζητήσουμε τα θέματα της άμυνας και της εξωτερικής πολιτικής σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο κόσμο" κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Γιαννης Τρουπης
http://www.liberal.gr/arthro/179614/politiki/2017/adonis-gia-kammeno-den-prokeitai-na-tin-glutosei--.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου