10 Δεκεμβρίου 2017

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Και τι δεν έγινε όταν η απατημένη σύζυγος «τσάκωσε» τον πολιτευτή με την ερωμένη!

Το… φυσάει και δεν κρυώνει ακόμα γνωστός πολιτευτής, αυτό που έπαθε από την σύζυγό του και μάλιστα μπροστά στην… ερωμένη του!

Και δεν είναι ότι συνέβη μέσα σε… τέσσερις τοίχους αλλά σε κοινή θέα, με αποτέλεσμα το πάθημά του να γίνει.. ευρέως γνωστό σε πολλές παρέες Πατρινών οι οποίοι το συζητούν ακόμα και κάνουν τα ανάλογα σχόλια για τον… υποτιθέμενο γόη πολιτικό ο οποίος και στο παρελθόν είχε γίνει πρωταγωνιστής σε ανάλογο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόσμος», όμως εκείνη την φορά η γυναίκα του… δεν είχε πάρει χαμπάρι το παραμικρό!

Πρόκειται για τοπικό πολιτευτή γύρω στα εξήντα, ο οποίος είναι παντρεμένος!

Στις αρχές του καλοκαιριού μπήκε στην ζωή του μία 40χρονη καλλίγραμμη ξανθιά την οποία γνώρισε σε γνωστό στέκι της πόλης (λέγεται πως είναι εστιατόριο στην Ρήγα Φεραίου).

Δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα έχοντας και οι δυο επηρεαστεί από τον κεραυνοβόλο έρωτά τους και μάλιστα έκαναν εξόδους και κοινές εμφανίσεις σε πολυσύχναστα μέρη της Πάτρας, ενώ εκείνος παρουσίαζε τη νεαρή ως τη νέα γραμματέα του στο γραφείο.

Και η αλήθεια είναι πως της έταζε δουλειά, αλλά πάντα έβρισκε ένα πρόσχημα για να μην την προσλαμβάνει.

Η παράνομη σχέση συνεχίστηκε, μαζί και οι κοινές έξοδοι, τα κους κους έδιναν κι έπαιρναν, με αποτέλεσμα τα «νέα» να φθάσουν και στα αυτιά της γυναίκας του, η οποία από τότε φαίνεται πως τον παρακολουθούσε.

Έτσι σε μία βραδινή έξοδο και ενώ εκείνος ήταν «στα μέλια» με την ερωμένη, εμφανίστηκε η σύζυγος με την οποία –κατά τα άλλα- πηγαίνουν μέχρι και χεράκι χεράκι στην πόλη.

Και όταν είδε το πόσο… πονηρά φερόταν στην συνοδό του δεν άντεξε. Κυριολεκτικά έκανε «ντου» στο μαγαζί, πιάνοντάς τον από το μανίκι του σακακιού του και σηκώνοντάς τον από την καρέκλα.

Τον «στόλισε» με τις χειρότερες εκφράσεις, ενώ μάλιστα άρπαξε ένα ποτήρι με νερό απειλώντας ότι θα του το ρίξει, κάτι που μάλλον μετάνιωσε την τελευταία στιγμή και δεν έκανε.

Το τι έγινε στη συνέχεια στο σπίτι παραμένει άγνωστο.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως και την περασμένη Τρίτη τους είδαμε να περπατούν μαζί στον δρόμο.

Άρα μάλλον… θα τα ξαναβρήκαν! Επικράτησε… οικογενειακή γαλήνη!

πηγή dete.gr