24 Δεκεμβρίου 2017

Οι σκέψεις της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Πολλές συζητήσεις άναψε στη Θεσσαλονίκη η λίστα µε τις δηµοτικότητες των βουλευτών που γνωστοποιήθηκε αυτές τις ηµέρες.

Η έρευνα έγινε από την Kάπα Research και σε αυτήν αποτυπώνεται η καθαρή πρωτιά των «γαλάζιων» βουλευτών σε επίπεδο δηµοτικότητας και θετικών γνωµών. Στην Α’ Θεσσαλονίκης προηγείται...
ο Κώστας Καραµανλής µε 48% θετικές γνώµες, ενώ ακολουθούν κατά σειρά ο Σταύρος Καλαφάτης µε 37%, η Ελενα Ράπτηµε 30%, ο Κώστας Γκιουλέκας µε 27,5%, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Αµανατίδης µε 26%, ενώ έπεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος µε 24,5%.

Οπως ήταν αναµενόµενο, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το αγαπηµένο θέµα που απασχολεί τους παροικούντες τη «γαλάζια» Ιερουσαλήµ της πόλης και δεν είναι άλλο από το ποιος θα είναι ο επόµενος υποψήφιος δήµαρχος Θεσσαλονίκης µε τη στήριξη της Ν.∆.

Ο Καλαφάτης εµφανίζεται ισχυροποιηµένος, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης θα τον ορίσει και πάλι υποψήφιο. Η Ελενα Ράπτη τα πηγαίνει καλά, όµως το θέµα είναι -όπως τονίζουν έµπειροι παράγοντες της πόληςαν η Ν.∆. θα επιλέξει πολιτικό πρόσωπο γι’ αυτήν τη µάχη, ενώ πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι ο εκλεκτός της Ν.∆. δεν θα είναι βουλευτής και ότι δεν θα προέρχεται από τον χώρο της πολιτικής.

Ηδη ακούγονται τα ονόµατα του επιχειρηµατία Σταύρου Ανδρεάδη και των αυτοδιοικητικών Κωνσταντίνου Ζέρβα, ∆ηµήτρη Κούβελα και Μάκη Κυριζίδη.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/skepsis-tis-nd-gia-ton-dimo-thessalonikis