20 Δεκεμβρίου 2017

Βασίλης Λεβέντης: Αλλοπρόσαλλη η Μεγαλοοικονόμου

«Δεν έχω καταλάβει πιο είναι το θέμα της», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συνέχισε λέγοντας ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου είναι αλλοπρόσαλλη και ότι έδειξε αχαριστία

«Αλλοπρόσαλλη», χαρακτήρισε την ανεξάρτητη βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» και στον Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας την στάση της.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου τον περασμένο Ιούλιο αποχώρισε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της
Ένωσης Κεντρώων και ανεξαρτητοποιήθηκε, κατηγορώντας τον κύριο Λεβέντη ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.

«Δεν έχω καταλάβει πιο είναι το θέμα της», ανέφερε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε λέγοντας ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου είναι αλλοπρόσαλλη και ότι έδειξε αχαριστία.

Όπως είπε, δεν περίμενε αυτή την στάση από την κυρία Μεγαλοοικονόμου την οποία όπως εξήγησε εκείνος επέλεξε και έβαλε στις λίστες του κόμματος.

«Την έβαλα πρώτη στη λίστα γιατί ήρθε στο γραφείο μου και ήταν σεμνή και κατάγεται από τα Κύθηρα, απ' όπου κατάγεται και η μάνα μου», ανέφερε.





Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κάποια στιγμή, τότε που τέθηκε το θέμα με την αντιπρόεδρο της Βουλής, ανεξαρτητοποιήθηκε.

«Το ΠΑΣΟΚ, πήγαινε και της λέγανε ότι εκείνη έπρεπε να γίνει αντιπρόεδρος και δημιούργησαν ένα θέμα», ανέφερε.

Σχολιάζοντας την στάση της χθες να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, ανέφερε ότι εκείνο που τον λύπησε είναι ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου, έχει εκλεγεί με ψήφους της Ένωσης Κεντρώων.

«Εκείνο που με λύπησε είναι ότι το δώρο της στον Τσίπρα, είναι με ψήφους της Ένωσης Κεντρώων», ανέφερε χαρακτηριστικά.