18 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ! Ο Καρανίκας αγοράζει καφέ από το κυλικείο των… μπάτσων

Για να γλιτώσει μερικά λεπτά του €

Η Βουλή, εκτός από το γνωστό καφενείο της που βρίσκεται στο ισόγειο, πολύ κοντά στην αίθουσα της Ολοµέλειας, διαθέτει κι ένα ακόµα… ταπεινό καφενεδάκι στα υπόγειά της. Πρόκειται για το κυλικείο της Ελληνικής Αστυνοµίας, από το οποίο παίρνουν καφέ και σάντουιτς οι άνδρες και οι γυναίκες που υπηρετούν στη δύναµη της ασφάλειας της εθνικής µας αντιπροσωπίας, αλλά όχι µόνο αυτοί.


Οι πολύ χαµηλές τιµές (20 λεπτά ο ελληνικός καφές και 80 λεπτά ο καπουτσίνο) αποτελούν… πόλο έλξης για υπαλλήλους της Βουλής, καθώς και για ένα πρόσωπο που κανένας δεν φαντάζεται ότι θα έκανε τα ψώνια του από κατάστηµα εξυπηρέτησης αστυνοµικών. Πρόκειται για τον σύµβουλο Στρατηγικού Σχεδιασµού του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έχει έδρα το κοινοβούλιο.

Αυτόπτες… µάρτυρες λένε πως πολλά πρωινά ο κ. Καρανίκας κατεβαίνει τα σκαλιά στο εξωτερικό της Βουλής και παίρνει το καφεδάκι του, το οποίο πίνει είτε στο γραφείο του είτε σε κάποιον άλλο χώρο. Η εξυπηρέτησή του γίνεται από τους υπαλλήλους του κυλικείου της αστυνοµίας, οι οποίοι την πρώτη φορά που τον είδαν απέναντί τους έµειναν έκπληκτοι.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/karanikas-agorazi-kafe-apo-to-kilikio-tis-astinomias