12 Δεκεμβρίου 2017

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ! Σάββας Θεοδωρίδης: Ξεχνάω τον πόνο μου όταν είμαι με τον Ολυμπιακό

Για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, και όχι μόνο, μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Φως» και μίλησε για όλα:


-Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Εγώ για το θέμα της υγείας μου δεν μιλάω ποτέ. Εμένα με νοιάζει μόνο ο Ολυμπιακός. Αν ποτέ φύγω από τη ζωή -όλοι κάποια στιγμή πεθαίνουν- θέλω να με σκεπάσουν με τη σημαία του Ολυμπιακού! Αλλά όποτε ξεκινάω να πάω στον Ολυμπιακό, και πάω παντού -με βροχές και καταιγίδες- δεν πονάω! Δεν καταλαβαίνω τίποτα, δεν νιώθω πόνο, τα ξεχνάω όλα λόγω του Ολυμπιακού. Έχω σκοπό να αγωνιστώ και να ζήσω χρόνια ακόμα για να δω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό».

- Για τον Ανσαριφάρντ: «Είχα πει ότι θέλω 11 Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό! Και ότι θα τον ζητάνε ξένες ομάδες με πολλά λεφτά. Καθίστε να πάει στο Μουντιάλ και τα λέμε. Θα τον χάναμε τον παίκτη λόγω εκείνου του γελοίου προπονητή που έβαζε τα παιδιά του, όπως χάσαμε φέτος τον Γιαννιώτη. Είναι ο καλύτερος κυνηγός που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια. Του έκανε πόλεμος εκείνος ο προπονητής. Καταπληκτικό παιδί και συνεργάζεται με κλειστά τα μάτια με τον Φορτούνη, είναι ψηλός, δυνατός, γρήγορος και ξέρει μπαλάρα. Είναι άριστη η τεχνική για το ύψος του. Ο Χάσι δεν είχε δηλώσει στην Ευρώπη τον Ανσαριφάρντ και τον Σισέ - αν έχεις τον Θεό σου! Έδιωξε τον Γιαννιώτη, έδιωξε τον Ρισβάνη, τον Σιώπη, δεν δεχόταν και κουβέντα».

- Για το αν θα επιστρέψει ο Γιαννιώτης: «Τον θέλουμε, θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε από τώρα και πιστεύω ότι θα τον πάρουμε... Το γνωρίζω χρόνια το παιδί. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για τερματοφύλακα: είναι πολύ ήρεμος και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια με τους συναδέλφους του και τους προπονητές. Δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα. Είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που δημιουργούσαν συνεχώς πρόβλημα στα αποδυτήρια. Και με μηδέν προσφορά. Ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει σε μια ομάδα είναι οι ψιθυριστές στα αποδυτήρια».

- Για τους διεκδικητές του τίτλου: «Εγώ πάντα έναν αντίπαλο είχα, τον Παναθηναϊκό, μόνο αυτόν έβλεπα σοβαρά. Τώρα βέβαια έχει τεράστια προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι καλές ομάδες, όμως μόνο που θα ακούνε την ανάσα μας -αφού δεν μείναμε πίσω- δεν θα αντέξουν! Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα τοπική, δεν έχει μόνο σε ένα μέρος της Ελλάδας πολύ κόσμο. Και στην τελευταία βραχονησίδα να πας, έχει περισσότερο κόσμο από όλους. Μιλάμε για τεράστιο σύλλογο. Και εγώ για αυτόν τον κόσμο πασχίζω, γιατί ξέρω όταν χάνει το πόσο στεναχωριέται η μισή Ελλάδα. Ας λένε ό,τι θέλουν για εμένα και τις φωνές μου για τη διαιτησία. Οι φωνές πιάνουν τόπο».

- Για τη διαιτησία: «Κανείς δεν θέλει να τα βάζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ούτε η πολιτεία ούτε οι ποδοσφαιρικές αρχές. Στα τελευταία ματς η διαιτησία μας παίζει δίκαια, παρότι έρχονται διαιτητές από τη Μακεδονία. Και έχω δώσει συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και μου λένε "ευχαριστούμε, κύριε Σάββα". Δεν είμαστε τρελοί να διαμαρτυρόμαστε. Εμείς θέλουμε τέτοιες διαιτησίες, σαν κι αυτή στο Αγρίνιο. Όχι σαν άλλες αγωνιστικές φέτος που προσπάθησαν να μας βγάλουν εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Αν ο Ολυμπιακός έχει απέναντί του δίκαιη διαιτησία και είμαστε μονιασμένοι και ψυχωμένοι, δεν υπάρχει ομάδα να μας πάρει τον τίτλο. Δεν θα ξεμπλέξουν εύκολα με τον Ολυμπιακό, είμαστε σκληρά καρύδια εμείς οι Ολυμπιακοί».