29 Δεκεμβρίου 2017

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει Πελοπόννησο

Ο Κ. Μητσοτάκης κάνει αντιπολίτευση και στις εορταστικές διακοπές του. Είδε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να περάσει τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σερβία, αυτός επιλέγει Ελλάδα!


Μαθαίνω ότι μετά την Πρωτοχρονιά αναχωρεί συν γυναιξί και τέκνοις για την Πελοπόννησο. Θα μείνει εκεί έως τα Φώτα. Τώρα πού ακριβώς επέλεξε να πάει θα σας γελάσω. Δεν το ανακοινώνει για ευνόητους λόγους. Τους οποίους εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω. Τι είδους ευνόητους. Εκεί που θα πάει δεν θα τον δουν, δεν θα κυκλοφορήσει;

Αρχίζουν τα κομματικά πάθη

Τις ίδιες ημέρες που ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκουράζεται «κάπου στην Πελοπόννησο» ο κ. Τσίπρας ξεκούραστος από τις χειμερινές- χριστουγεννιάτικες διακοπές του θα προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα λεγόμενα όργανα του κόμματός του. Δεν θα είναι και τόσο εύκολες αυτές οι συναντήσεις, αφού θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τους πλειστηριασμούς, για το πώς εννοεί την «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, για το Σκοπιανό, ακόμη και για το φιάσκο των βλημάτων που επιχείρησε ανεπιτυχώς ο κ. Καμμένος να πουλήσει στη Σαουδική Αραβία.

πηγη βηματοδοτης