29 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος: «Σχιζοφρενική κυβέρνηση διπολικής διαταραχής- Ένα τσίρκο με συνωμοσιολάγνους»

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Αρχικά ο ίδιος έκανε λόγο για «κοροϊδίες στο πρόσωπο ταλαιπωρημένων ανθρώπων» με αφορμή το κοινωνικό μέρισμα και τις παροχές της κυβέρνησης.

«Φαίνεται σαν συνταγή εκλογών, μαυρογυαλούρικη, αφού κάνω τη ληστεία δίνω ένα ψίχουλο για να πάω σε εκλογές», πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

Κάπου εκεί εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «σχιζοφρένεια, κυβέρνηση διπολικής διαταραχής, μανιοκαταθλιπτική με δυο γραμμές στο Σκοπιανό». «Η σχιζοφρένεια αυτή οδηγεί στην απαξίωση της πολιτικής», σχολίασε σχετικά.

«Χυδαίο στην ιστορία είναι πως δεν το έκανε το 2008 όταν ήταν υφυπουργός ναυτιλίας, στο Βουκουρέστι, αλλά το κάνει τώρα», είπε για τον Πάνο Καμμένο και τη… σκληρή γραμμή που βάζει περί της ονομασίας των Σκοπίων.

Ειδικότερα για τους ΑΝΕΛ τους χαρακτήρισε ένα «πατριδοκάπηλο, θρησκευτικοκάπηλο και συνωμοσιολάγνο κόμμα» και συνέχισε: «9 βουλευτές και οι μισοί είναι υπουργοί. Δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς τους ΑΝΕΛ και το ξέρει αυτό ο Τσίπρας και το καταπίνει».



https://thecaller.gr/callers-choice/ximarros-tatsopoulos-sxizofreniki-kivernisi-diataraxis-tsirko/