21 Δεκεμβρίου 2017

Μπακογιάννη: Αδυνατώ να καταλάβω πώς θα διαπραγματευτεί η κυβέρνηση για το Σκοπιανό

"Αδυνατώ να καταλάβω πώς θα διαπραγματευτεί η κυβέρνηση όταν είναι διχασμένη" δηλώνει για το θέμα των Σκοπίων η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στο Real.gr και τονίζει με νόημα: "Τι είδους διαπραγμάτευση μπορεί να υπάρξει, για ένα θέμα το οποίο αγγίζει τις ψυχές των Ελλήνων, όταν οι δυο βασικοί υπουργοί, ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Άμυνας, μιλούν με διαφορετική γλώσσα και έχουν διαφορετικές θέσεις".

Ολόκληρη η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη στο real.gr έχει ως εξής:

"Η κυβέρνηση της ΝΔ πέτυχε στο Βουκουρέστι το στόχο της διότι είχαμε μια ενιαία εθνική γραμμή διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό. Μια θέση που είχε περάσει από την Βουλή των Ελλήνων και σε αυτήν είχαν συμφωνήσει όλα τα κόμματα με εξαίρεση το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη. Αυτό μας επέτρεψε να διαπραγματευτούμε σοβαρά και αξιόπιστα και να πετύχουμε.

Αδυνατώ να καταλάβω πως θα διαπραγματευτεί η κυβέρνηση όταν είναι διχασμένη. Τι είδους διαπραγμάτευση μπορεί να υπάρξει, για ένα θέμα το οποίο αγγίζει τις ψυχές των Ελλήνων, όταν οι δυο βασικοί υπουργοί, ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Άμυνας, μιλούν με διαφορετική γλώσσα και έχουν διαφορετικές θέσεις".

Πηγή: Real.gr