27 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ρονάλντο «απαντά» στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή: «Είμαι ήδη φυλακισμένος τριών μωρών»!

Κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους σχεδόν 15 εκατ. ευρώ στην Ισπανία, αν και ο ίδιος επιμένει ότι δεν έχει κάνει τίποτα παράνομο και απαντά στους επίδοξους διώκτες του με φωτογραφία με τα παιδιά του


«Είμαι φυλακισμένος αυτών των μωρών» απαντά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στους επικριτές του που επιζητούν να τον δουν «στης φυλακής τα σίδερα», ως τιμωρία για φοροδιαφυγή ύψους πολλών εκατομμυρίων, που υποτίθεται πως διαπράττει.


Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης όμως φαίνεται πως δεν πτοείται από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για την οικονομική του κατάσταση και την σχέση του με την εφορία της Ισπανίας και επιλέγει να αντιμετωπίσει το θέμα με χιούμορ και φυσικά, με υπεροψία.

Το θέμα ξεκίνησε από την αποκάλυψη της El Mundo ότι υψηλόβαθμη αξιωματούχος της φορολογικής υπηρεσίας της Ισπανίας ζήτησε την άσκηση δίωξης κατά του Ρονάλντο με την κατηγορία της φοροδιαφυγής ύψους σχεδόν 15 εκατ. δολαρίων, λέγοντας μάλιστα πως «έχουμε βάλει στη φυλακή ανθρώπους για πολύ λιγότερα χρήματα».
Ο Ρονάλντο πόζαρε με την μόλις έξι εβδομάδων μικρή του κόρη αγκαλιά και τα δίδυμα παιδιά του που είναι σχεδόν έξι μηνών στο πλάι του στον καναπέ, γράφοντας ως λεζάντα: «Είμαι φυλακισμένος αυτών των όμορφων μωρών, χαχαχα».

Το σχόλιό του ερμηνεύτηκε από τον Τύπο ως έμμεση απάντηση και «μπηχτή» προς τα δημοσιεύματα, ενώ ο ίδιος επιμένει πως δεν έχει κάνει καμία παρατυπία ή παρανομία όσον αφορά τα φορολογικά του.