07 Δεκεμβρίου 2017

Μαζί με τον Ερντογάν ήρθε κι ο Τούρκος στον ΣΚΑΪ

Συμβαίνει τώρα στο κανάλι του Φαλήρου. Και σίγουρα οι λόγοι της επίσκεψης στην παρούσα χρονική περίοδο δεν είναι τυχαίοι.

Εκτός από την επίσκεψη του τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας βρίσκεται και ένας ακόμα τούρκος που εδώ και έναν χρόνο δραστηριοποιείται έντονα στη χώρα μας.


Ο λόγος για τον Acun Ilicali, παρουσιαστή και ιδιοκτήτη της τούρκικης εταιρείας «Acun Medya» που συνεργάζεται με το κανάλι του Φαλήρου με τα «Survivor», «Voice», «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και «My style rocks».

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο τούρκος παραγωγός βρίσκεται αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ πραγματοποιώντας συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού. Βέβαια μπορεί στη συνάντηση να συζητούνται και τα project της τούρκικης εταιρείας, καθώς κάποια ολοκληρώνονται και το ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζεται, αλλά σίγουρα δεν είναι τυχαίο που η επίσκεψή του στη χώρα μας γίνεται συγχρόνως με την επίσκεψη του τούρκου Προέδρου.


Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι όλο και πυκνώνουν οι «καπνοί» που θέλουν τον έμπειρο τούρκο παραγωγό να ενδιαφέρεται για το διαγωνισμό για τις εγχώριες τηλεοπτικές άδειες,  αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν και με ποιους θα ανάψει… τη φωτιά…!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ
http://www.newsit.gr/melas-blogposts/episkepsi-tou-tourkou-ston-skai/2318697/