19 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Άγριο ξύλο Βούλτεψη-Γεννηματά σε Καμμένο για το κότερο

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2018, ανάμεσα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο όνομα της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει έντονα, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να λάβει τον λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού.

«Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τα έφαγα και εγώ με κάποιον τρόπο επειδή ως δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο έπαιρνα τον μισθό μου από την εφημερίδα που έπαιρνε κάποια δάνεια και επομένως έφαγα κι εγώ από τα κλεμμένα. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Η πορεία μου είναι γνωστή. Ούτε κότερα έχω, ούτε αγόρασα τη Μερσεντές του Αμίν Νταντά. Και βέβαια αυτό που είπα είναι πως είναι θράσος να εμφανίζεται κάθε φορά στη βουλή ενώ είχε εξαφανιστεί. Πού ήταν ο κ. Καμμένος όταν ήταν εδώ ο Ερντογάν; Ξαναβγήκε στον πόλεμο όταν έφυγε ο εχθρός», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βούλτεψη.

«Το αμάξι του Αμίν Νταντά δεν το είχα ποτέ, οι δημοσιογράφοι το γράφουν. Του κ. Μεταξά ήταν το αυτοκίνητο. Όσον αφορά στο κότερο είχα μεγαλύτερο παλαιότερα και πήγαινα βόλτα την κ. Βούλτεψη», απάντησε ο Πάνος Καμμένος. Την πήγαινα βόλτα στο παρελθόν. Πήρα μικρότερο γιατί η περιουσία μου έχει μειωθεί» της απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

«Εμένα;» φώναζε από τα έδρανα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Το διαψεύδει η κ. Βούλτεψη», είπε παρεμβαίνοντας ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Θα σας δείξω φωτογραφίες» είπε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε στην Σοφία Βούλτεψη σχετικά με όσα είπε για την επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.


Γεννηματά σε Καμμένο: Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

Τον διάλογο μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Σοφίας Βούλτεψη σχετικά με το κότερο του υπουργού και το αν πήγε με αυτό βόλτα ή όχι την κ. Βούλτεψη, σχολίασε η Φώφη Γεννηματά.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόλις ανέβηκε στο βήμα για να ξεκινήσει την ομιλία της για τον Προϋπολογισμό του 2018, είπε χαρακτηριστικά: «Όλη αυτή η συζήτηση που παρακολουθήσαμε πριν από λίγο μου θυμίζει κάποιες παλιές ελληνικές ταινίες και ατάκες του τύπου «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;».

Η Φώφη Γεννηματά μετά από αυτό πρόσθεσε: «Μετά από αυτό το κρεσέντο της αριστερής πτέρυγας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ας πούμε και κάτι επί της ουσίας για τον προϋπολογισμό».


Καμμένος: Αυτός είναι ο πρώτος προϋπολογισμός ομαλότητας

«Αυτός ο προϋπολογισμός είναι ο πρώτος προϋπολογισμός ομαλότητας που συζητείται τα τελευταία χρόνια στη Βουλή, έπειτα από έτη σκληρών προσπαθειών του ελληνικού λαού», είπε στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό ο υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα, έδωσε εύσημα στο υπουργείο Οικονομικών λέγοντας: «Δεν θα σταθώ στα μακροοικονομικά μεγέθη. Στο υπουργείο Οικονομικών αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Αναφορικά με τον προϋπολογισμό για τον τομέα της άμυνας τόνισε ότι «θα πρέπει να είναι ένα πεδίο συνεννόησης και όχι κόντρας. Όλοι θα πρέπει να είμαστε μαζί», είπε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι, όντως, πονεμένο. Είναι πονεμένο από τα σκάνδαλα, από αυτά που πληρώσαμε στα υποβρύχια. Από τα σκάνδαλα που η ΝΔ ανέδειξε ως αντιπολίτευση και κατόπιν τα ξέχασε.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι πονεμένο γιατί πετσοκόψατε τις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας εσείς τους δώσατε το 50% των περικοπών και όχι το σύνολο».

Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έκοψε αποδοχές στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά κατέβαλε προσπάθειες για να λύσει το πρόβλημα.