09 Δεκεμβρίου 2017

Ποιες παρουσιάστριες φέρνει στο Epsilon o Σαββίδης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα νέα πρόσωπα στα οποία επενδύει ο Ιβάν Σαββίδης για το νέο κανάλι του, το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα ονομαστεί.

Αρχικά, το δυνατό χαρτί στο οποίο επενδύει πάνω του είναι η Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η οποία μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ είναι σε καθημερινές συζητήσεις με τον Ιβάν.

Το σημαντικότερο είναι πως εκτός από την εμπειρία της Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η πρώην διευθύντρια προγράμματος θα τραβήξει μαζί της και παρουσιάστριες του ΣΚΑΙ που ήταν δικές τις «δημιουργίες».

Μπορεί η Ευαγγελία Αραβανή να φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το «Survivor Panorama» όμως οι πληροφορίες του youweekly.gr τη θέλουν να ακολουθεί την Άλκηστη στο νέο βήμα της, στο κανάλι του Σαββίδη.

Ο Ιβαν Σαββίδης, μαζί με όλες τις παρουσιάστριες και τους παρουσιάστες που συζητά, στο δυναμικό του θέλει και την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία λόγω εγκυμοσύνης για κάποιο διάστημα θα μείνει εκτός, όμως με κάποιον τρόπο θέλει να την δεσμεύσει για να εξασφαλίσει την θέση της στο νέο του κανάλι.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο νέος καναλάρχης έκλεισε ήδη συμφωνία με την Ιωάννα Λίλη η οποία θα απορροφηθεί στον σταθμό.