07 Δεκεμβρίου 2017

Κανονικά Καραμανλής και Σαμαράς στις περιφέρειες τους πρά τα fke news ΣΥΡΙΖΑίων

Εντείνεται η φημολογία για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος σε 10 ημέρες.

Ειδικά, δε, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να μην συμπεριλάβει την αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, στην κυβέρνηση ή σε άλλη μη αιρετή θέση, τα σενάρια...
πήραν χαρακτήρα παλιρροιακού κύματος, καθώς πολλοί έσπευσαν να προβάλλουν την απόφαση αυτή και σε άλλα στελέχη, με πρώτους τους πρώην πρωθυπουργός Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Κάπως έτσι, είτε μέσω υπαινιγμών είτε μέσω εκτιμήσεων, έπεσε στη δημοσιογραφική και πολιτική αγορά και το σενάριο «μεταφοράς» των δύο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πέραν του γεγονότος ότι, με αυτό τον τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης θα έχανε την ευκαιρία να αναδείξει, εκ του ασφαλούς, κάποια στελέχη που δεν θα ήθελε να βάλει στην αρένα του σταυρού, το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει βάση. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει και από όσα ειπώθηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, στο γραφείο της Παναγή Κυριακού.

Παρά τις περιορισμένες πληροφορίες, στελέχη που έχουν κάποια γνώση των όσων ειπώθηκαν μεταξύ των δύο ανδρών, επιμένουν ότι ουδεμία σχετική αναφορά υπήρξε, ενώ η κουβέντα επικεντρώθηκε στο επικείμενο συνέδριο αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Εφόσον αυτά επιβεβαιωθούν, οι δύο πρώην γαλάζιοι πρωθυπουργοί θα μείνουν αμετακίνητοι. Ο μεν Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη, ο δε Σαμαράς στην Καλαμάτα.

Πηγη Newpost.gr