25 Δεκεμβρίου 2017

Η δημοφιλέστερη δραματική σειρά του Mega επιστρέφει σε άλλο κανάλι!

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες έχουν καταφέρει στα ελληνικά κανάλια, επιστρέφει δυναμικά στο τηλεοπτικό παιχνίδι και ετοιμάζεται να σαρώσει.

Ο λόγος για το επιτυχημένο «Λόγω Τιμής» του Mega, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη που σάρωσε τη σεζόν 1996 – 1997 και του οποίου οι συντελεστές επιθυμούν την επιστροφή στην τηλεόραση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο φαίνεται, όμως, πως η μεγάλη απόφαση έχει ήδη παρθεί και το μόνο που είναι ακόμα προς συζήτηση είναι το κανάλι το οποίο θα συμφωνήσει για την προβολή της.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα sequel που θα παρουσιάζει τις ζωές των νεαρών τότε πρωταγωνιστών είκοσι χρόνια μετά. Κάτι που είχε πέσει σαν ιδέα και τότε, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ κυρίως λόγω των οικονομικών απαιτήσεων μιας παραγωγής σαν αυτή. Τα γυρίσματα, άλλωστε, πραγματοποιούνταν σε Αθήνα και Πάτρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV24, οι συντελεστές δεν σταμάτησαν ποτέ να προσπαθούν να επαναφέρουν τη σειρά με έναν ακόμα κύκλο. Λέγεται πως οι ίδιοι χτύπησαν την πόρτα πολλών καναλιών –μεταξύ αυτών και το Star- προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Μέχρι στιγμής, τα κανάλια που δέχτηκαν την πρόταση υποστήριξαν στον παραγωγό της σειράς, Τάσο Παπανδρέου, πως αδυνατούν να αναλάβουν το βάρος μιας τέτοιας παραγωγής, καθώς το κόστος της είναι τεράστιο.

Οι συντελεστές της, πάντως, μόνο κάτω δεν το βάζουν, με πιθανότερο σενάριο στην περίπτωση που δε βρεθεί κάποια λύση με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι ίδιοι να «ρίξουν» τις απαιτήσεις τους προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Για να δούμε…

Πηγή: dailymedia.gr