19 Δεκεμβρίου 2017

Μετά-συνεδριακές ζυμώσεις στην NΔ από παλιά μέλη της ΟΝΝΕΔ

Αρκετοί ΟΝΝΕΔίτες συναντήθηκαν στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου του κόμματος,  Κυριάκου Μητσοτάκη, τα είπαν από κοντά και όπως φαίνεται θυμήθηκαν τα παλιά. Θυμήθηκαν πολλά και κατέληξαν πόσο άλλαξαν τα πράγματα και ότι δεν υπάρχει περιθώριο να μένουνε ανενεργοί…


Αυτό το Συνέδριο δεν είχε κουπόνια και «γραμμές», δεν είχε «κόντρες», δεν είχε «παρασκήνια»..!

Τις ευχάριστες αυτές συζητήσεις μοιράστηκαν παλιοί ΟΝΝΕΔίτες στο διήμερο Συνέδριο του Σαββατοκύριακου. Έπιασε το μάτι μας τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, τους πρώην Προέδρους της ΟΝΝΕΔ: Πάνο Σιδέρη, Γιάννη Κουλιζάκο, Δημήτρη Μαραβέλια, Γιάννη Οικονόμου, Σάκη Ιωαννίδη, Ευριπίδη Στυλιανίδη, τους πρώην Γραμματείς της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σπύρο Σταυρίδη και Ευτύχη Βαρδουλάκη , πρώην μέλη Εκτελεστικών Γραφείων της ΟΝΝΕΔ και πρώην μέλη Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, όπως τους: Χρήστο Μιχαλάκης, Θανάση Τσόβολο, Παναγιώτη Αντωνόπουλο, Λίνα Κλείτου, Μαρία Συρεγγέλα, Στέφανο Καβαλλιεράκη, Λεωνίδα Δραγουμάνο, Δημήτρη Βέργαδο, Νίκο Χαρδαλιά και πολλούς πολλούς άλλους.

Η συνάντηση ορίστηκε για το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου στο BlueBay, στα Βοτσαλάκια Καστέλας στον Πειραιά στις 10 μ.μ. Και αφού είπαν να μαζευτούν οι παλιοί, παλιότεροι, νέοι και νεότεροι ΟΝΝΕΔίτες, θα το κάνουν και για καλό σκοπό, θα μαζέψουν χρήματα για να δοθούν στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών.