29 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πούτιν ευχήθηκε σε Ρώσους και Αμερικανούς Καλή Χρονιά μέσα από σειρά του Netflix!

«Με την άδεια των ειδήσεων του Κρεμλίνου» είναι η φράση που εμφανίζεται στην οθόνη του Netflix, όταν ο ρώσος πρόεδρος στέλνει τις ευχές του στους αμερικανούς. Ο Πούτιν διάλεξε τη σειρά επιστημονικής φαντασίας Black Mirror για να στείλει τις ευχές του στους αμερικανούς, με φόντο το Κρεμλίνο


«Αξιότιμοι πολίτες της Αμερικής. Αγαπητοί φίλοι. Το μέλλον είναι όσο ποτέ πιο φωτεινό» λέει ο Πούτιν στο σύντομο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφουν ότι το διάρκειας δύο λεπτών πρωτοχρονιάτικό μήνυμα του Πούτιν προς τους Αμερικανούς πολίτες (με υπόκρουση το τραγούδι των ABBA «Happy New Year») είναι μια από τις πιο φοβερές και ανησυχητικές στιγμές της αντιουτοπικής αυτής σειράς. Εμφανίζονται επίσης ο τίτλος Fake News, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, το ανδροειδές Σοφία και ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

«Να γίνουμε λίγο μάγοι»

Την ίδια ώρα, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του προς τους πολίτες της Ρωσίας, ο Πούτιν αναφέρθηκε στις δυσκολίες του 2017, που συσπείρωσαν τους πολίτες και τους έδωσαν δυνάμεις να πάνε μπροστά. Κάλεσε μάλιστα τους Ρώσους να γίνουν λίγο μάγοι τη νύχτα της πρωτοχρονιάς και ευχήθηκε σε όλους να προσέχουν τους οικείους τους και να αντιμετωπίζουν με σεβασμό τους γύρω τους».