26 Δεκεμβρίου 2017

Χάος στην Oxford Street του Λονδίνου από μια σπασμένη βιτρίνα

Συναγερμός και σκηνές πανικού έπειτα από αναφορές για περιστατικό με πυροβολισμούς

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε στην Oxford Street του Λονδίνου με ανθρώπους να τρέχουν στον δρόμο, όταν σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς με τις αρχές να σπεύδουν στο σημείο.

Όπως προκύπτει από τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες και όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πιθανότατα υπήρξε κλοπή σε ένα από τα μαγαζιά μέσα στο «House of Fraser», με τους δράστες ή τον δράστη να εξαφανίζονται αμέσως μετά.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο κόσμος που ήταν στους δρόμους άρχισε να τρέχει και να ουρλιάζει, προσπαθώντας να βγει έξω από τα μαγαζιά, ενώ υπήρξε άμεση επέμβαση της αστυνομίας, με την περιοχή να εκκενώνεται.

Τοπικοί και ένοπλοι αστυνομικοί βρέθηκαν στον σημείο.


Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει πως υπάρχουν πυροβολισμοί ή οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα όπως αναφέρει και η Daily Mail, ο πανικός ξέσπασε όταν έσπασε η βιτρίνα ενός καταστήματος, ενώ μαρτυρίες έκαναν λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην διάρκεια του γεγονότος.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, μία γυναίκα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πανικού που επικράτησε, όταν έπεσε στο έδαφος, ωστόσο ο τραυματισμός της δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή της




Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/chaos-stin-oxford-street-tou-londinou-apo-mia-spasmeni-vitrina