07 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξόντωσαν το ΙSIS στη Συρία -Το ανακοίνωσαν

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως έφεραν σε πέρας την αποστολή τους και το συριακό έδαφος έχει «απελευθερωθεί πλήρως» από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, καθώς δεν απομένουν εκεί οικισμοί που να βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών.


Ρωσικά βομβαρδιστικά έκαναν χρήση άνευ προηγουμένου ισχύος στα τελικά στάδια για να αποτελειώσουν τη μαχητική οργάνωση, δήλωσε υψηλόβαθμος ρώσος αξιωματικός.

«Η αποστολή για τη διάλυση των συμμορίτικων μονάδων της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο έδαφος της Συρίας, που πραγματοποιήθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εξετελέσθη», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24 ο επικεφαλής του επιτελείου των επιχειρήσεων στρατηγός Σεργκέι Ρουντσκόι.

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις χτενίζουν και αποναρκοθετούν περιοχές στις οποίες είχε τα προπύργιά του το Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε.

«Το τελικό στάδιο της ήττας των τρομοκρατών συνοδεύθηκε από την άνευ προηγουμένου ανάπτυξη και εντατική χρήση της αεροπορικής δύναμης της Ρωσίας», δήλωσε. Στις αεροπορικές επιδρομές περιελήφθησαν 14 έξοδοι ομάδων βομβαρδιστικών μεγάλου βεληνεκούς από τη Ρωσία οι οποίες έγιναν τον περασμένο μήνα, δήλωσε.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις που είναι ανεπτυγμένες στη Συρία θα επικεντρώσουν τώρα στη διατήρηση της κατάπαυσης του πυρός και την αποκατάσταση της ειρηνικής ζωής, πρόσθεσε ο στρατηγός Ρουντσκόι.